2 Run | The watch!

We hebben het stiekem al even laten vallen tijdens ons verblijf in New York, maar we hebben een nieuw horloge. En dan bedoel ik niet de Micheal Kors die we onszelf cadeau deden na de marathon. Nee, ik heb het over de Adidas MiCoach Smart Watch. Een, zoals de naam al zegt, heel slim horloge.

Dirk & his Smart Watch
Vrijdag hadden we een afspraak met Dirk, een Duitse Adidas man die ons alles ging vertellen over hun nieuwste innovatie. Op de expo was een kleine ruimte voor ons gereserveerd voor een korte presentatie. Een aantal video’s en verhalen verder zaten we allebei echt verrast naar Dirk te kijken. Als wat ons net verteld was klopte dan is dit écht een vernieuwing! En nog een goede ook! Dan zouden zo goed als al onze horloge irritaties wel eens verleden tijd kunnen zijn.

The facts
Je hebt bijvoorbeeld geen hartslagband meer nodig om je middel, want dit horloge meet je polshartslag. Er zitten workout video’s in het horloge verwerkt zodat je kunnen rekken, strekken en core trainen met voorbeelden. Je kunt 3 GB aan muziek op zetten die je vervolgens via een bluetooth headset afspelen. Zit je meteen ook niet meer in de knoop met die draden. En als je workouts wil syncen hoef je niks te doen. Je horloge is verbonden met WiFi, dus zodra je de deur binnenstapt gebeurt alles automatisch.

Ook perfect als accessoire;) Vooral als je zo’n lekkere hamburger eet dat je je vingers erbij af moet likken…

Take it for a spin
Klinkt goed toch? Dus hebben we hem meteen maar even getest tijdens de NYC marathon. En dat beviel goed. De batterij hield het bij Francien prima, bij mij helaas niet. Of ik was te langzaam;) Dirk had ons hier al voor gewaarschuwd, maar er komt nog een marathonstand (bespaarstand) waarmee zelfs ik het makkelijk zou moeten halen… Afgelopen week heb ik hem nog een keer geprobeerd en het is een serieuze innovatie. Zeker als ik me ook eens aan een planning leer houden (As if). Want die kun je helemaal syncen met je horloge zodat je echt persoonlijke feedback krijgt.

Enige nadeel? Hij is duur! €399,- is niet niks. Maar mocht je dat geld nog ergens hebben liggen…;)

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

 

 

Recent