2 Run | This years resolutions

We hebben het er nog helemaal niet over gehad. Onze goede voornemens voor 2014. Ik weet niet of het officieel nog kan, maar ik doe het gewoon;) Zo’n lijstje maken voor het nieuwe jaar, veel mensen vinden het onzin. Waarom zou je er mee beginnen op 1 januari, als het ook op 25 april kan. Klopt natuurlijk, maar een nieuw jaar voelt altijd als een soort van nieuwe start, een schone lei. En dus heb ik 3 doelen voor mezelf.

Keep running fun
Het afgelopen jaar was hardlopen af en toe een moetje. Ik moest wel, want anders… Haalde ik m’n doel niet, liet ik m’n lezers in de steek of zou ik mezelf teleurstellen. Toen ik eenmaal m’n doel had behaald, mega trots was op mezelf en m’n lezers ook niet ontevreden waren, had ik ineens geen reden meer. Ik rende dus niet voor m’n lol. Big eyeopener! En dus ben ik de lol aan het terugvinden. It’s a work in progress en daarom dus een goed voornemen voor dit jaar.

A healthy life
Gezond leven, terwijl ik geniet van alle leuke dingen in het leven. Dus letten op wat ik eet, meer biologisch, meer vegetarisch, minder brood. Lekker sporten en bewegen en leuke dingen doen. Genieten van m’n werk, van de mensen om me heen met voldoende tijd voor mezelf.

PR on everything
Ik loop natuurlijk ook weer een aantal wedstrijden dit jaar. Bijvoorbeeld een hele bijzondere halve marathon (meer info volgt;), een 10k volgende week en hopelijk ook nog een marathon. Al mijn tijden van vorig jaar wil ik graag verbeteren. Hoe vet zou het zijn om een marathon in 4 uur te lopen. Een halve onder de 1.50 en een 10 onder de 48 min.

Wat zijn jouw goede voornemens?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent