2 Run | To-do runs

Maak je ook bijna iedere dag een to-do list? Dat doe je misschien op papier, online of in je hoofd. Wij doen dat in ieder geval veelal in onze Moleskin boekjes of we gebruiken de app Evernote waarin je hele handige afstreepbare to-do lists kunt maken. Normaal gesproken staan er op onze to-do lists veelal activiteiten en werkzaamheden. Maar we vinden het hoog tijd om een hardloop to-do list op te stellen. Wat we daarop zetten? Nou alle runs waar we aan deel willen nemen. Op deze manier kunnen we namelijk heel overzichtelijk naar dingen toewerken. En we mogen dingen afstrepen (één van onze favoriete bezigheden, to-do lists afstrepen)! En hopelijk hebben we dan aan het einde van het jaar een lijst die volledig afgestreept is.

En weet je wat ook heel handig is als je voor jezelf een lijstje opstelt van mustruns? Naast overzicht, kun je per run bekijken hoe je er precies voor wilt trainen en wat je doel per run is. Wil je de run uitlopen? Wil je je eigen tijd verbeteren? Wil je anderen verslaan en ga je voor de volle winst? Of doe je mee gewoon omdat je het leuk vindt? Hardloopwedstrijden zorgen erbij ons voor dat we wel van de bank af moeten komen en dus moeten trainen. Anders staan op de wedstrijddag verloren aan de start. Dus kruip in je pen, tablet of laptop en type of schrijf je wedstrijdruns op een blaadje/tabblad. Hier zijn die van ons. Het kan zijn dat we hier in toekomst runs aan toevoegen.

20-01 Vondelparkloop (Helaas is de inschrijving al gesloten…)

Hardlopen in ons geliefde Vondelpark doen we maar al te graag. En ieder jaar halverwege januari is er de Vondelparkloop! Aankomende zondag dus! We weten nog niet helemaal zeker of we erbij aanwezig kunnen zijn, ivm anderen verplichtingen die we moeten nakomen. Maar als het even kan, dan nemen we zeker deel aan deze superleuke run! De afstanden waaruit je kunt kiezen? 6,7K En 10K.

03-03 Semi dé Paris (Helaas in de inschrijving hiervoor al gesloten)

Met een droomstart op de Champs Elysees brengen onze benen (let’s hope so) ons langs de Seine, lovely parks en rennen we dwars door de drukke straten van Parijs. We hebben allebei meerdere halve marathons gelopen. Het laatste streven was om de Amsterdam Marathon onder de 2 uur te lopen. Hier doken we allebei ruim onder. Onze nieuwe streven? Finishen onder de 1:50:00. Of ons dat gaat lukken?

10-03 CPCLoop Den Haag (De inschrijving is open.. Dus waar wacht je nog op?)

We gaan dit jaar voor het eerst deelnemen aan de CPCLoop in Den Haag. Nadat we vorig jaar helemaal enthousiast werden van Annemerel’s berichtgeving hierover hebben we dit jaar besloten dat het leuk is om hier ook eens aan mee toen. En volgens ons zijn er ook best veel lezers die deelnemen aan deze run. Jij ook? Waar staat dat CPC eigenlijk voor? Even Googlen. Aaaaah, we hebben het gevonden. We dachten al dat het stond voor City-Pier-City en Google heeft dit zojuist bevestigd! Where would we be without Google? De afstanden?

  • ABN AMRO Halve Marathon
  • Dunea 10K Loop
  • Azivo 5K Loop
  • ABN AMRO Jeugdloop
  • Ernst & Bobbie Kinderloop
  • Scholenloop
  • Business Runs
  • Aramco Student Runs

Ja dat zijn er nog eens veel hé? Laten we maar zeggen voor ieder wat wils…

26-05 Marikenloop (Inschrijving geopend)

De Marikenloop behoort toch wel tot één van onze favorieten! Waarom? Omdat het alleen maar voor meisjes, girls, ladies en vrouwen is! Het parcours (5K en 10K is niet alleen leuk, de prachtige bossen rondom Nijmegen, het is vooral heel leuk om te kijken wat iedereen aan heeft. Het deelnemersveld is heel divers, van pro’s tot mooiweerlopers. En de zon schijnt eigenlijk altijd tijdens deze run. Wij zijn absoluut van de partij dit jaar! Jij ook?

22-09 Damloop (De inschrijving hiervoor is nog niet geopend)

Met stip op één in Nederland, onze topfavoriet DE DAMLOOP! Van begin tot het einde is het één groot feestje. Jong, oud, meisje, jongen iedereen kan eraan deelnemen. Het is altijd maar weer de vraag hoe we het er vanaf brengen. De ene keer zijn we te warm gekleed, de andere keer zijn we te snel van start gegaan of bleek de fotoboog geen finishlijn te zijn. Kortom het is onvoorspelbaar leuke run! Ga je hier ook aan meedoen samen met ons? We vergeten je bijna de afstanden te melden, de Engelse 10 Mile en 4 mile!

30-09 Posbankloop (De inschrijving hiervoor is nog niet geopend)

Velp (bij Arnhem) mag dan misschien een beetje uit de richting zijn, maar de Postbankloop is een absolute mustdo! Echt! Deze run heeft verreweg het mooiste parcours van Nederland. Het is tevens ook één van de meest uitdagende parcours.. Why? De heuvels maken het tot een ware challenge. Deze run vormde het afgelopen jaar onze preparation run voor San Fran. We staan ongetwijfeld ook dit jaar weer aan de start van de Posbankloop om onze PR’s op de 15K volledig te smashen.

03-11 New York City Marathon (Nog niet geopend)

Het wordt dit jaar extreem lastig om een startbewijs te bemachtigen voor deze run.  Dat is normaal gesproken al het geval vanwege het grote overschot van aanmeldingen. Waarbij er gebruik wordt gemaakt van een loterij systeem. Alleen dit jaar wordt het nog lastiger, omdat lopers van vorig jaar hun startbewijs mogen behouden en zelf de keuze krijgen om hier de komende drie gebruik van te maken. Dit zorgt er de komende drie jaar voor dat er nog minder startbewijzen beschikbaar komen. Maar wie niet waagt wie niet wint… We gaan ‘em hoe dan ook ooit een keertje samen uitlopen. Dat is één ding wat vast staat!

Je hebt onze lijst gezien! Maar nu willen we die van jouw zien, want we zijn

héééééééél benieuwd naar jouw hardloop to do list! Dus shoot!!!!!

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent