2 Run | Today is D-Day

Even terugkomen op de blogpost van gister. Ook ik heb natuurlijk een 30-day challenge. 2 zelfs. Vanaf nu ga ik 30 dagen lang alleen in het weekend snoepjes eten. Doordeweeks mag ik er niet meer aankomen (en dat is een challenge, want ik hou nou eenmaal meer van chocola dan van wat dan ook). Daarnaast ga ik elke dag minimaal 2 liter water drinken. Het schiet er vaak bij in, vooral op kantoor en ik heb zo’n mooie NWM literfles die hier super geschikt voor is! 

Oke, nu terug naar vandaag. Wij lopen al jaren hard. Niet altijd zo fantatiek als nu, maar toch. Als we de reacties onder onze blogs lezen zijn veel van jullie ook al even bezig. Maar misschien lees je wel af en toe onze blogs, terwijl je nog helemaal niet gestart bent. Dat zou natuurijk kunnen.. Dan is dit het moment om te beginnen. Gewoon hét moment

2013 is net begonnen, je kunt het nu nog scharen onder goede voornemens. Het is ook echt niet zo dat je nu eerst 100en euro’s moet uitgeven aan nieuwe sportschoenen (al mag dat natuurlijk). Kijk eerst maar gewoon is of je het wat vindt. Trek gewoon wat sportkleding uit je kast en probeer het een rondje. Het is waarschijnlijk zo dat het niet meteen de eerste keer leuk is, dus probeer het een keer of 5, dat zijn 2 weken. En laten we eerlijk zijn, wat zijn 2 weken op een mensenleven.

Heb je die 2 weken overleefd? Dan is het tijd om jezelf de eerste beloning te geven. Dit kan het beste bestaan uit goede hardloopschoenen, want je wil niet na 4 weken met allerlei blessures weer op de bank belanden. Daarnaast kun je, nu je de eerste drempel hebt overwonnen, doelen gaan stellen. Waar wil je bijvoorbeeld aan het einde van dit jaar staan. Wil je dan 5 KM kunnen lopen? Of misschien ga je voor 10. Het kan allemaal, maar maak het wel leuk voor jezelf! Het is een hele prestatie om van niks te komen en ineens 5KM te lopen. Daar mag je jezelf voor belonen! Dus zet er een reisje op, of een hele nieuwe hardloopoutfit. You’re the boss:)

PhotobucketShoppen als beloning werkt!

Wat ik probeer te vertellen is: your time is now. Het moment om te stoppen met lezen en te beginnen met rennen. Ik kan geen beter moment bedenken dan 7 januari, toch? (mocht je dit nou pas 8 januari lezen, dan is dat geen excuus. 8 januari is ook een topdag;)). Denk daarbij niet meteen dat je een marathon aankan, maar wees blij met elke minuut. Download een lekkere playlist of zoek een gezellig medeslachtoffer (lees: vriendin, hond, moeder) en ga naar buiten!

Ben je al gegaan? Heb je in ieder geval je schoenen al aan? Wat is je excuus?!

?

Fieke & (Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent