2 RUN | TONIGHT IS THE NIGHT!

Het is bijna zover girls. Over enkele uren gaan we schitteren in de nacht. WE OWN THE NIGHT! Donderdag kreeg ik het genoegen om per fiets alvast het parcours te checken. Hierdoor heb ik er nog meer zin in! Heb je er ook al zoveel zin in? Heb je je goed voorbereid? Welke race goal heb je geselecteerd? Fieke, Manon en ik gaan voor een nieuwe PR…. Fiek en Manon dat wordt dus onder de 50 minuten?

Onder de 50 minuten. Dat is eigenlijk best wel heel erg snel. Ik ga me niet indekken, want het is me al eens eerder gelukt… Ik moet wel toegeven dat ik toen iets beter voorbereid was. Francien je hebt toch iedere week getraind? Ja dat heb ik, maar ik heb er spijt van dat ik best veel gesmokkeld heb. Vooral als het zwaar werd. Dan ging ik snel foto’s maken in plaats van actief mee te doen. Volgens trainer Pim was mijn concentratie daarnaast ook nog eens ver te zoeken. Ik heb dus echt geen ADHD slash concentratiestoornis. Tijdens het sporten dacht ik daar geen last van te hebben, dat heb ik dus mis. Doordat ik me niet goed concentreer doe ik de meeste oefeningen maar half. Meestal ben ik ook de enige die na een NTC training of hardlooptraining nergens last van heeft. Nu weet ik dus waarom. Goed we dwalen af.

De trainingen hebben er in ieder geval voor gezorgd dat ik elke week kilometers maakte. De afgelopen maand heb ik echter maar 1 keer de 10 kilometer aangetikt en dat was ook nog met pItstops. Voor de rest bleef ik telkens steken op 5 of 7 kilometer. Je begrijpt die laatste 3 kilometer kunnen vanavond nog best zwaar worden. Gelukkig loop ik samen met een hele grote groep meiden, dus ze gaan me vast wel over de finish trekken! Dat vind ik ook echt gaaf aan deze race. Je gaat samen de strijd aan, we dragen allemaal het zelfde shirt en gaan hoe dan ook lachend over de finish.

Ook al zijn Manon, Fieke en ik vriendinnen, waarschijnlijk gaat er weer een strijd der titanen losbarsten. Ik kijk er nu al naar uit. Al zou ik het rustig aan willen doen.. Als ze me inhalen wil ik ze absoluut weer terug inhalen en ik weet dat zij er precies zo over denken. Ik ben nu al benieuwd wie van ons drieën als eerste over de finish komt. Op wie zet jij je geld?

Misschien moet ik maar weer eens echt diepgaan! Dat heb ik al heel lang niet meer gedaan. Het liefst loop ik op zekerheid, dit betreft een tempo rond de 5.30 per kilometer. Hierdoor weet ik zeker dat ik het gemakkelijk volhoud. Dat betekent dat ik finish in een tijd om en nabij de 55 minuten. Maar het zou zo fijn zijn als ik rond de 4.45 per kilometer mag en kan lopen.  Ik heb nog nooit hoeven kotsen tijdens of na een race, want ik ben dus nog nooit echt diep gegaan. Misschien moet ik dat maar zo houden, want vrijwillig solliciteren naar een kotsbui is niet slim. Hopelijk dagen Manon en Fieke me uit om heel die te gaan.

Laat ik ook even de tijd nemen om alle meiden die samen met ons getraind hebben te bedanken. Girls jullie zijn te gek! Zoveel energie en enthousiasme. Iedere zaterdagochtend stonden we met heel veel plezier op jullie te wachten. Het is een absolute eer om met zo’n leuke groep te mogen trainen. Een staande ovatie voor trainer Pim! Pim, ik beloof je bij deze dat ik me beter ga concentreren tijdens het sporten! En dat we straks samen gaan trainen voor de volgende marathon.

Als je vanavond meedoet en je ziet ons staan of raced aan ons voorbij, zeg ons dan alsjeblieft gedag. Dat vinden we oprecht te gek. Wij weten niet hoe jij eruit ziet, maar jij weet wel hoe wij eruit zien. En we willen juist zo graag te weten komen wie jij bent. BTW blijf je net als wij hangen voor het spectaculair optreden van Eva Simons? Heel veel succes vanavond! YOU GO GIRL! En geloof mij maar dit wordt echt een race die je nooit meer vergeet!

Laat je ons weten hoe het gegaan is?

?

Fieke, Francien, Manon

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent