2 Run | WE MAKE IT COUNT

Het is tijd, de hoogste tijd. Hoe staat het met de doelen die je voor 2012 hebt gesteld? Ben je in de buurt gekomen? Wij moeten zeggen dat we redelijk tevreden zijn. Niet alles is gelukt… New York is zo’n voorbeeld (Francien liep dan wel een onofficiële variant in NYC, maar dat telt niet). Maar sommige dingen ook wel! Zo was Fieke een maand in Thailand, leeft ze toch al redelijk goed van haar bedrijf en loopt ze meer dan ooit. Francien wisselde haar baan als guerrilla marketing meisje in voor baan als community manager, liep ze voor het eerst in haar leven 42 kilometer en ging ze eindelijk in Amsterdam wonen!

Toch is er nog genoeg om over te dromen. Zakelijk, privé, voor GirlsLove2Run… Eigenlijk willen we het liefst elk meisje in Nederland aan het rennen, of dan in ieder geval sporten, krijgen. Beetje ambitieus misschien voor 201+3. Maar iedereen die we motiveren is er weer 1 dichter bij ons doel;)

Of we nog meer meetbare doelen hebben? Zeker… We willen in Parijs richting die 1.50, we willen samen de New York City Marathon volbrengen en we willen in minimaal 5 steden met onze lezers, jij dus, rennen en dan willen we ook nog graag veel avonden met vrienden, eten en wijn… Want hé, its work hard, play harder!

Maar goed… Dit stukje gaat alweer veel te lang over ons.. We moeten het over jou hebben. Het jaar zit er bijna op en ook jij hebt vast doelstellingen voor het nieuwe jaar, toch? We willen ze heel graag horen!

En niet alleen maar omdat we nieuwschierig zijn naar je ambitie, wat ook zeker waar is… Maar toch vooral omdat je we je dit jaar gaan helpen. Hoe? We zoeken 4 meiden met een doel, het liefst sportief (we zijn nog altijd GirlsLove2Run;)) die we gaan helpen. We gaan je in 201+3 volgen en zijn zo je stok achter de deur, maar dat is niet het enige. Want we doen dit niet alleen, maar samen met Nike.

Wat Nike’s rol is? Zij zijn gestart met de We make it count actie. ‘We’ als in, wij met elkaar. Dus als we jouw doel kiezen gaan wij samen de uitdaging aan.

In de praktijk… 1x in de 3 maanden geef je een update op ons blog. Hoe staat het ervoor, waar loop je tegen aan ect. Zit je met motivatie problemen, dan slepen wij je erdoorheen. Just let us know, we zijn er voor jou:) En daarnaast verrast Nike je met een mooi kado waardoor je motivatie door het dak gaat!

Goed.. Nu dus onze vraag aan jou: Wat is jouw ultieme (sportieve) doel voor 201+3? Laat het ons weten door je doel met ons te delen op Facebook of door een comment achter te laten onder deze blogpost!

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent