2 Run | Yeah, we’re different

Oke, dit is heel oud. Tenminste, niet héél oud, jonger dan ik namelijk en ik ben niet oud;) Maar toch… 1999 is best lang geleden. Dat is het jaar waarin deze campagne is gemaakt. Ik kwam het deze week weer tegen en vind het  nog steeds fantastisch! De eerste foto hieronder is echt mijn droom voor als ik ooit kinderen krijg. Achter de kinderwagen aan. En let vooral op de zwangere buik. De boodschap van de campagne, “Runners, yeah, we’re different” is echt op een geniale wijze neergezet. Heerlijk;) Wat vind jij ervan?

Komende week komt Frans met haar favoriete campagne. Heb jij sportreclames die jou inspireren?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent