#2 Runthebeat

Sporten zonder muziek is fijn. Toch vind ik sporten met muziek fijner. Het motiveert me om verder te lopen of dieper te gaan. Ik sta vaak genoeg al zingend en dansend op de treadmill in de sportschool. Pas als de jongen links van mij langer dan halve minuut naar me staart ben ik me bewust van mijn eigen dance moves. Vergeet vooral het silent disco effect niet. Waarbij ik de muziek wel hoor en hij niet. Als ik een N+TC workout afwerk, ligt er een iPad naast om mijn favoriete YouTube fenomeen van dit moment te bekijken.Kortom YouTube vervangt mijn favoriete TV-zenders.

Tijd om mijn sportschool playlist met je te delen. Ik laat het je zien aan de hand van YouTube videos en deel aan het einde van de post diezelfde songs in één playlist middels Spotify.

Break Your Right Back –  Ariane Grande
Laat ik aftrappen met Ariana Grande. Annemerel wees me al even op haar nieuwe album. Het nummer Break Your Heart Right Back is gemixt met mijn all time favorite song I coming out.

I’m Coming Out – Iggy Azalea & Keisha Cole
Ditzelfde nummer hoorde ik ook terug in The Other Women. De film die ik tegenwoordig aan heb staan als achtergrondmuziek, vanwege de te fijne songs. Dit keer zijn het Iggy Azalea en Keisha Cole die I’m coming out in de mix gooien. Helaas is deze song tot dusver onvindbaar op Spotify.

Party – Beyonce, Andre 3000 & Kanye West
Dat er ook een clip was het nummer Party van Beyonce, Andre 3000 en Kanye West ontdekte ik pas recent. Hoe kan ik die over het hoofd hebben gezien?

Don’t – Ed Sheeran
Pas toen ik de clip van het onderstaande nummer  te zien kreeg had ik door dat het gezongen werd door Ed Sheeran. Een fijne afwisseling tussen al het vrouwelijke muzikale geweld.

Surfen – Typhoon
Typhoon, dé muziekale hit van dit moment en tevens de huisband van De Wereld Draait Door. Ik ben fan, vooral van het nummer Surfen. Het antwoord op Beyonce’s Surfboard?

Try – Colbie Caillat
Try van Colbie Caillat ontdekte ik pas nadat Fieke het nummer herkende in de Nederlandse versie van het nummer. Mooi nummer en een nog mooiere boodschap. Kijk maar.

I Could Be The One – Stacie Orrico
Ken je Stacie Orrico nog van het nummer Stuck? Ja, gaat er een belletje rinkelen? Ik zocht haar album op en vond daarop het nummer I could be the one. Een fijn nummer voor als je vlinders in je buik hebt.

Okay welke song(s) mis je nog? BTW de Spotify playlist vind je hier

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

Recent