2 train | A very special WOTN treatment

Gister hadden we weer een GirlsLove2Run crew meeting. Een bijzondere dit keer. Naast onze maandelijkse bijeenkomst vroeg Nike ons of we een extra keertje samen wilden komen. Na lang twijfelen besloten we dat te doen… Nee, dat was natuurlijk een heel makkelijke beslissing;) De avond zou helemaal in het teken staan van We Own the Night en alle voorbereiding die daar bij horen, zodat we helemaal startklaar zijn op 7 juni.

Francien, Annemerel en ik werden gevraagd om ons iets eerder te melden voor een heel bijzondere fotoshoot, waar we ongetwijfeld later op terug komen. Hieronder alvast een kleine preview!

Vervolgens druppelden de rest van de ladies binnen en die werden heerlijk ontvangen. Er stonden fijne gezonde hapjes voor ons klaar. Dat ontvangst was niet van lange duur, want het zou Nike niet zijn als er geen zweet bij kwam kijken. Time to work our asses off! De 2 Hollandse Nike Mastertrainers stonden ons op te wachten om ons in een halfuur tijd compleet af te matten. Tijdens hun NTC HIIT training hebben we zonder een enkele pauze alleen maar gebikkeld. Van pushups, naar planks, naar squat holds en jumps. Het zweet vloog de zaal door;)

Gelukkig stond er na afloop een fijne verrassing klaar. Een heerlijk uitgebreid diner met de lekkerste gerechten. En nog gezond ook! Van een doperwten koriander soepje, gingen we verder met een doperwten risotto, naar een bizar lekkere tonijn. Toen nog een mals stukje kippendij met couscous en geitenkaas en daarna was er zelfs nog plek voor een toetje. Rabarber crumble… En hoe lekker dat hele menu ook was, ik had ook prima 5 van deze toetjes kunnen eten. Zo fijn! Maar oordeel vooral aan de hand van de foto’s;)

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent