2 Train | Treadmill interval

Hoe was je weekend? Heb je ook zo lekker genoten van de zon? En de belangrijkste vraag, is er nog gesport? Ja? Hoe ging het? Mijn bootcamp en runs gingen heerlijk. Ik heb trouwens drie interval trainingen volbracht de afgelopen week. En morgen staat er weer eentje gepland. Toen ik deze week opzoek was naar de verschillende vormen van interval kwam ik ook de treadmill interval tegen op Fitsugar.com.

Met deze workout doorbreek je volgens de schrijfster van het artikel de verveling die je soms ervaart als je rent op een hardloopband. Hoe dan? Nou deze workout verandert namelijk per minuut door middel van toenemende snelheden, inclines en adempauzes.

Het is belangrijk om het schema toepasbaar te maken op jouw niveau. Dus je mag zelf de snelheden bepalen. Het schema vormt slechts een richtlijn, maar zorg er wel voor dat je jezelf blijft uitdagen. Het schema dat hier getoond wordt is voor beginners. Ben je net als ik geen beginner meer schakel dan een extra tandje bij en daag jezelf uit.

Wie doet er morgen met me mee? Tag je foto met #gl2r zodat ik ook kan zien dat je daadwerkelijk meedoet. 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent