2 Travel | #2 Milano Take Over

We lieten je vrijdag achter met een photo diary van Milano. Vandaag krijg je opnieuw foto’s te zien, maar dit keer met een verhaal. Onze race day begon met een heerlijk gezond ontbijtje in het hotel. Daarna vertrokken samen met de Style By Crew uit Zweden richting het centrum van Milano om wederom te shoppen. Alleen dit keer onder het toeziend oog van een fotografe. Vier lange meisjes in het centrum van Milano vielen heel erg op…

Een uurtje later vertrokken we per metro naar de Nike Stadium Store. Als ik het goed heb begrepen betreft een Nike Store, maar dan gelegen in een hoger segment. Als in de kleding en schoenen die je er kunt vinden zijn exclusiever. Ik ontdekte er zelfs een nieuwe Nike lijn: Nike Sportswear White Label Pinnacle. Deze lijn had ik nog nooit eerder gezien. De price range van deze lijn lag ook ver boven mijn budget. Toch kon ik het niet laten om deze high fashion kledingstukken te passen. Later deze week deel ik enkele snapshots van deze collectie. Fieke en ik gingen allebei naar huis met hele vette sneakers. Fieke koos voor de Sky Hi Dunk Milan (afkomstig uit de Nike Hi Dunk City Pack collectie). Zelf koos ik voor de Year of the Snake AirMax1.

Milano leeft, eet en ademt fashion net als ik ;-). Daarom streken we neer in de Fashion Bar voor een welverdiende lunch. Fieke en ik keken samen naar de mensen die voorbij gelopen kwamen. Ik kan er wel uren over doorgaan, maar wat zijn de Italiaanse vrouwen prachtig gekleed.

Na de lunch was het tijd voor de running photo shoot. Daar hadden we echt zin in! Zeker omdat we steeds beter begrijpen hoe we moeten poseren en dan gaat zo’n photo shoot ons ook veel gemakkelijker af. Zo mog ik niet meer praten tijdens het fotograferen, omdat ik dan negen van de tien keer met mijn ogen dicht op de foto’s sta. Soms voelt het heel onnatuurlijk om voor de camera te moeten poseren. Zeker als je een bepaalde emotie moet overdrijven, maar het werkt wel. Als we samen op de foto moeten dan werkt het veel beter als we heel dicht bij elkaar blijven staan of rennen. Voor deze shoot moest we vooral heel veel rennen. Het voelde voor mij meer als een workout dan een photo shoot, maar dat vond ik er juist ook zo leuk aan. Hoe cool is het om te worden gefotografeerd terwijl je constant in action bent? Of het een goede voorbereiding was zo vlak voor de race betwijfelde ik, maar het was echt superleuk om te doen. De fotografe was ook heel goed voorbereid, ze had de dag ervoor al allemaal locaties gescout die perfect bij het thema van de shoot pasten. De foto’s krijgen jullie zeer binnenkort te zien!

Rond een uurtje of 17:00 vertrokken we richting het hotel om de nodige rust te pakken alvorens de race. Fieke voelde zich al de hele dag niet lekker, jetlags, hooikoorts en airco gooiden roet in het eten. Fieke bleef zich dan ook afvragen of het een goed idee was om deel te nemen aan We Own The Night Women’s 10KM Milano. Gelukkig heeft ze dat wel gedaan. Bikkel! Morgen lees je daarvan het gehele verslag in foto’s en schrift. De komende week gaan je dus nog even vermaken met onze Milano verhalen, als je het niet erg vindt?

Enjoy your Sunday!

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent