2 Travel | Africa again

De afgelopen weken was ik voor het eerst in een lange tijd écht op vakantie. Op reis ben ik vaak, maar m’n laptop gaat altijd mee en en wordt ook altijd gebruikt. Dat is niet erg, helemaal niet zelfs. Mijn werk kan ik overal mee naar toe nemen, wat veel reizen juist makkelijk maakt. Maar er is zit ook een nadeel aan. Er is namelijk gewoon nooit echt een rustmoment. Mijn werk achtervolgt me overal. Tot nu.

Twee weken bracht ik door in Namibië. Een land ongeveer drie keer zo groot als Duitsland, maar met zo weinig mensen dat je rustig 200km kan rijden en helemaal niemand tegenkomt. Je kunt je voorstellen dat de infrastructuur dan ook niet helemaal top is. Veel zandwegen en weinig tot geen bereik. Wifi was al helemaal een schaars goed;) Dus zelfs als ik wilde dan kon ik gewoon niet werken. En dat is eigenlijk best wel eens lekker… Meer over mijn reis kun je hier en hier lezen.

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent