2 Travel | Back home

Ik ben weer thuis. Het zit er op en het ging veel te snel voorbij. Nog geen uur thuis en nu al verlang ik weer naar de Big Apple. Maar goed, dat zit er helaas niet in. Dus moet ik het doen met de foto’s;) Ook geen ramp. Want vooral de laatste dagen waren super mooi. We hebben alleen maar zon gehad! Door Central Park gelopen, een beetje gewinkeld (gigantische sale!) en in het zonnetje gezeten. Beter kan niet!

Ik ben dus weer thuis. Maar niet voor lang. Donderdag stappen Frans en ik alweer in het vliegtuig. Dit keer maar 2 nachten. Naar Milaan voor hun versie van We Own The Night. Ik ben er echt heeel benieuwd naar en heb er super veel zin in! Omdat ik nog nooit in Milaan ben geweest, omdat de zon daar de komende dagen wel gewoon blijft schijnen en omdat buitenlandse runs gewoon fantastisch zijn! We houden je natuurlijk op de hoogte:)

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent