2 Travel | Paris, Paris, Paris

Ben je al eens in Parijs geweest? Ik (Francien) eigenlijk nog nooit… Verder dan Euro Disney, het vliegveld en het treinstation ben ik nooit gekomen. Mijn naam mag dan Frans zijn, maar daar houdt het ook wel op. Ik kan namelijk geen woord Frans en daarbij komt ook nog dat Frankrijk me nooit echt heeft aangesproken. Ditzelfde had ik ook met Duitsland en dan specifiek Berlijn. Ook dat trok me totaal niet. Totdat ik de gelegenheid kreeg om er een vriend op te zoeken en ik het eigenlijk veel leuker vond dat ik had verwacht. Dit hoop ik ook in Parijs te ervaren. Ik breng namelijk in maart een weder bezoek aan Parijs voor de halve marathon. Ik kan hier een hele lijst opnoemen, die ik samenstel door het internet af te zoeken. Maar eigenlijk geniet mijn voorkeur jouw tips, mustsees en go 2 shops… Ondertussen neem ik je mee in de wondere wereld van de plaatjes die allemaal in het teken staan van je raadt het al… PARIS!

Dus brand los! Waar moet ik uit? Welke winkel moet ik absoluut bezoeken? Waar kan ik het beste hardlopen en waar kan ik lekker eten?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent