2 Travel | Stockholm

Fieke is in La France, ik ben in Stockholm. Fieke viert vakantie, ik ben hier  voor mijn job. Nog nooit eerder was ik in Stockholm geweest, maar wat is het hier gaaf en mooi. Dat de meisjes er knap zijn wist ik allang, maar de dudes zijn ook helemaal niet verkeerd. Het enige wat me opvalt is dat iedere blonde chick of dude oranje is, ipv bruin. Geen idee hoe dat komt. Zelftanner misschien ipv de echte zon? Ik word btw de hele tijd in het Zweeds aangesproken, wat ik niet helemaal begrijp. Ja ik ben blond, maar ik ben niet oranje ik ben extreem wit.

Gisteren werd ik de gelegenheid gesteld om een bezoekje te brengen aan het hoofdkantoor van Spotifiy. Dat was echt te gek. Ik weet niet wat het is met hoofdkantoren van grote bekende merken, maar de inrichting en de mensen die er werken inspireren me. Ik zou me elke dag heel bevoorrecht voelen als ik bijv. voor een bedrijf als Spotify mag werken. Na mijn bezoek aan Spotify vond ik het hoogtijd om de stad te verkennen (lees: de Zara op te zoeken). De Zara in Amsterdam is naar mijn idee al tijden dicht, dus toen ik de Zara in Stockholm zag maakt mijn hart een sprongetje. En ik ging niet met lege handen naar huis. Een zwartje topje (waar ik er overigens al 20 van heb) gaat met mij mee terug naar Amsterdam vanavond. Naast de Zara wilde ik ook heel graag de ACNE store bezoeken. Ik heb er anderhalf uur na gezocht om er vervolgens achter te komen dat deze gewoon naast mijn hotel zit.

Later op de avond volgde een diner, maar niet zo maar een diner. Het was er eentje op een hele mooie boot. Stockholm liet zich van zijn beste kan zien en the food was delicious! Na het boottochtje gingen we door daar een supergave club. Helaas hield ik het niet lang vol… Want ik was al op sinds 04:00uur ivm mijn vroege vlucht. Wat er voor vandaag op het programma staat? Ik ga zo eerst hardlopen samen met mijn collega’s en daarna krijg ik een sightseeing tour. Om 19:00uur mag ik al weer terug naar Nederland, maar ik kom zeker terug naar Stockholm!

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent