2 Travel | Voer voor je hoedenplank

Je bent benieuwd naar mijn verhaal over de race? Ik zelf ook. Hoe breng je 56 kilometer samen in één verhaal? Daar heb ik tijd voor nodig. Ik moet dingen kunnen overdenken. Het besef dringt niet tot me door. Daarvoor heb ik de afgelopen dagen te véél mooie dingen gezien en gedaan.

Ik ben op reis, omdat ik tijd nodig heb voor mezelf. Even niet rennen. Even niet werken. Even niet bloggen. Vandaag pak ik de draad weer op. En dat begint met onze vierde reisbuddy. Degene naast Fieke, Thomas en mij. Namelijk mijn BookBook Travel Journey. Onze georganiseerde vriend. De BookBook Travel Journey spotte ik enkele weken geleden op het Fashionplanet blog. Daarna kreeg het niet meer uit mijn hoofd. Na het nodige ‘Googlen’ kwam ik terecht op dressmytablet.nl. In een oogwenk lag het product in mijn winkelmandje.

De BookBook past perfect bij mijn toekomstige iPad mini. Voor het eerst in mijn leven ging ik voor de hoes ipv de inhoud. Aangezien ik de laatste tijd vaak en véél reis, zowel voor mijn werk als het blog vormt de Travel Journey mijn perfecte reismaatje. De wirwar aan opladers, Bose oordopjes, mijn vaste potlood,  visitekaartjes, mini Molskin en zwarte stift liggen normaal gesproken verspreid door mijn tas. Maar in dit betoverende boek, ligt alles bij elkaar. Ik kies zelf hoe ik de vakjes invul. De iPad mini van Fieke past er zoals je ziet ook prachtig in.

Toen ik mijn BookBook er in het vliegtuig bij pakte was de stewardess zelfs geïnteresseerd in mijn laatste aanwinst. Nog nooit eerder had ze iemand zo georganiseerd zien reizen. Als je me kent dan weet je dat ik vooral in chaos leef. Echter ben ik in tegenstelling tot wat je misschien denkt heel goed in het organiseren en opbergen van dingen. Dat zorgt er namelijk voor dat ik rustig te werk kan gaan. 

Dit boek verdwijnt voorlopig niet meer uit mijn zicht. Nu die iPad mini nog scoren! Die heb ik wel verdiend toch na de race?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent