2 Travel | With love from the sun

Een update vanuit het zonnige Dubai. Ik (Fieke) schrijf terwijl ik aan het zwembad lig, dat kan slechter volgens mij;) het is een bizarre plek. Alles is wat je ziet is hoger, beter, mooier, exclusiever dan het andere. Het grootste winkelcentrum ter wereld? Dubai. Het hoogste gebouw ter wereld? Dubai. Het meest luxe hotel? Dubai. En zo kan ik nog wel even door gaan.

Wat ik hier vooral doe? We hebben de woestijn bezocht, daar ’s avonds gegeten, gewinkeld, op de loopband gestaan (hoe leuk is dat) en hoge gebouwen bewonderd:) Kortom, ik geniet! Morgen is het nieuwjaar en ik ben heel benieuwd hoe dat hier gevierd wordt;) keep you posted!!

Wat ga jij doen met Oud & Nieuw? Ga je dat net als ik ook groots vieren?

?

Fieke & (Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent