2 Travel | X-MAS SHOPPING IN MILANO (part ll)

Zoals je misschien al hebt gezien was ik afgelopen week 2 dagen in Milaan. Wat een fijne stad. Al is het alleen al om het eten. Ik hou sowieso van pasta, maar pasta in Italië is net even lekkerder. Ik hou sowieso van espresso, maar in Italë ben ik er verliefd op. Oh ja, dan de taal… Wauw!

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de kerstsfeer. Milaan met kerst? DOEN! Straten zijn prachtig versierd en alle etalages ademen kerst. En Milaan zou Milaan niet zijn als ze niet net een stapje verder zouden gaan. De mooiste en duurste winkelstraten van de stad zijn namelijk niet alleen versierd, maar ook nog eens gehuld in kerstmuziek. Door de hele straat zijn boxen opgehangen en klinken de heerlijkste jazzy kerstliedjes. Ik ben geen enkele winkel ingeweest (in die straat dan he…) maar heb alleen maar dromiger over straat gelopen.

De eerste avond heb ik trouwens het lekkerste eten ooit gehad. Als het niet zo’n chique tent was geweest had ik m’n bord tot 3 keer toe uitgelikt;)

Al gerend deze zondag? Ik ga as we speak:) #whywait

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent