2 Walk | Francien on a mission

Soms word je wakker met van die te gekke ideeën. Vanochtend werd ik dus zo wakker. Ik wil namelijk de Nijmeegse Vierdaagse lopen, de 50 kilometer wel te verstaan, om mijn record op de 56 kilometer te verbreken. Francien daar zit een verschil van zes kilometer tussen. Ja? Nou en. Welke tijd heb je genoteerd dan op de 56 kilometer? Zeven hele uren en 48 minuten. Francien, dat houdt in dat als je binnen de zes en half uur finished, je beter de gehele race in Zuid-Afrika had kunnen lopen. Misschien wel. Maar had ik je ook al verteld dat ik toen ongeveer al met al een uur op de dixies doorbracht? Francien je hebt nog een probleem. Je hebt geen startbewijs voor aankomende week. Ook dat klopt. Maar ik heet Francien Regel I(n)k. Wie niet waagt wie niet wint, right?

Daarom heb ik jouw hulp dus ook keihard nodig en wel voor het volgende.

Startbewijs
Laten we beginnen met het startbewijs, daar heb ik er dus eentje van nodig. De inschrijving verloopt normaal gesproken via een loting. En dat betekent ook dat je achter het net kunt vissen. Laat ik even heel direct zijn, ik kan niet verwachten zomaar mee te mogen doen, terwijl er duizenden mensen die ook mee wilden doen zijn uitgeloot en het mij dan toch lukt. Nee dat klopt. Maar om die reden draag ik mijn gelopen kilometers dan ook op aan de gene die niet zijn ingeloot. Francien wat lul je nou? Je hebt geen startbewijs. PUNT. Ken of ben jij iemand die last minute niet meer mee kon doen aan deze prachtige loop? En zit je nu met een ongebruikt startbewijs opgekropt? Stuur me dan even een Facebook inbox berichtje. Je kunt me vinden onder de naam Francien Regelink. Ken je iemand van de organisatie? Kun je me dan in contact brengen met deze persoon? Francien je bent echt asociaal. Klopt dat ben ik ook, maar goed ik plan niet vaak dingen. Ik doe ze gewoon adhoc. Of het me nou lukt of niet.

Overnachting
Zoals je begrijpt zijn bijna alle hotels en hostels in en rondom Nijmegen volgeboekt. Zelfs de campings staan vol. Maar goed, ik heet Francien en ik heb in ieder stadje een ander schatje. Ja echt. Wouter, kan ik deze week een aantal dagen bij jouw bivakkeren?

Vrije dagen
Oeps, hier had ik nog niet aan gedacht. Die heb ik niet aangevraagd, maar gelukkig kun je mijn werk altijd en overal uitvoeren. Zolang ik maar online ben. En al lopend mijn werk bedwingen is geheel in lijn met mijn baan. Dear manager, can you to do me a favour. I’m currently on the quest to walk the four-day race in order to smash my current ultra marathon record. Would it be okay to work while participating in this race? I can do all my activities and calls while walking. Really. You know why? Because my name is Francien Regel I(n)k. I know you have no idea what this is actually about but hey that’s okay. It’s on my bucket list and I feel it’s now or never. What can you expect in return? My eternal …Okay ik ga straks natuurlijk ook even met ze overleggen, mocht ik echt een startbewijs weten te bemachtigen.

Sponsors
Ik zoek sponsors in de vorm van opdrachten. Ik zou het te gek vinden als je me via social en via het blog opdrachten stuurt die ik moet uitvoeren tijdens het lopen. Dat maakt het alleen maar leuker om mee te doen aan deze Vierdaagse. Voorbeeld? ‘Francien kun je een #selfie maken met de knaptste jongen die nu bij je in de buurt loopt?’ Natuurlijk kan ik dat! ‘Francien durf je ook één dag in je bikini de 50 kilometer af te leggen?’ Daar moet ik nog even over nadenken.  BTW heeft er iemand nog een Go Pro voor me te leen?

Toeschouwers
Naast het startbewijs is het misschien nog wel belangrijker dat ik jouw onvoorwaardelijke support krijg. Zowel online, als offline. Je mag me komen aanmoedigen als je in buurt bent of me onthalen op de Via Gladiola.

Gladiolen
Had ik al gezegd dat ik Gladiolen nodig heb? Als ik de finish haal aanstaande vrijdag word je opgewacht met Gladiolen. Kom je me onthalen? Vrienden en vriendinnen, FIEKE op wie kan ik rekenen? Ik beloof je dat je er heel veel liefde en loze teksten + foto’s voor terug krijgt. Echt.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent