2 Wear | Adidas vs. Topshop

The road is our runway. Frans loopt straks over een catwalk van 56K en ik loop straks hard te gaan op een runway van 21K. En dan wil je er natuurlijk wel heel mooi uitzien. Althans ik wel. Mijn running gear moet niet alleen comfortabel zitten, het gaat me ook om de look & feel. Toen ik de Topshop x Adidas collectie te zien kreeg, was ik opslag verliefd. Daarin wil ik wonen, trainen, slapen en rennen. Okay, okay ik weet ook wel dat deze collectie niet persé bedoeld is om in te lopen, mar dat is wel wat ik ga doen.
DIT shirt. Verliefd.
Oldskool shorts, just the way I like it.
De perfecte sweater for na mijn run. #chillmodus

BTW deze classic is nu al mijn beste maatje. Can’t wait to wear them! Perfect voor alle summer festivals waar ik naartoe ga.
De twee masterminds achter de collectie zie je hier.

Wat is jouw favoriete stuk uit de collectie?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent