2 Wear | Go gold (or go home)

Wist je dat op 7 februari de Olympische Winterspelen in Sochi van start gaan? Nee ik wist dat dus niet. Ik wist wel dat het eraan zat te komen, maar de exacte datum moest ik toch echt even Googlen. Neemt niet weg dat ik al wel héél lang wist dat H&M de collectie voor het Zweedse team maakte. Natuurlijk getest en gedragen door ditzelfde collectief.

Vandaag kregen we (samen met Annemerel) de kans om de GO GOLD-collectie te aanschouwen (de collectie is vanaf 16 januari verkrijgbaar in selected H&M stores en natuurlijk online). En het was in één woord ge-wel-dig. Van actual sportswear tot casual sports related outfits. De wintersport outfit zag er trouwens ook niet verkeerd uit. De gehele GO GOLD-collectie staat in het teken van functionaliteit. Lichtgewichte jackets die supersnel drogen. BTW GO GOLD, Is there a better name for an Olympic Collection? I don’t think so.

Naast de GO GOLD-collectie kregen we ook de reguliere sportswear line te zien. Deze collectie bestaat uit running gear, performance wear, outdoor gear en body&mind pieces. Bekijk de volledige collectie overigens hier. Bij het ontwerpen van deze collectie lag de focus op de pasvorm en de functionaliteit. De verbeterde pasvorm sprak mij enorm aan, ik hou ervan als kleding mijn lichaam op de juiste manier omsluit.

Met de bovenstaande collecties kun je gerust stylisch verantwoord de deur uitstappen of de gym betreden. Naar welke outfit ga jouw voorkeur uit?

?

Jenny & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent