2 Wear | Mix & Match

Sommige van jullie hebben het misschien al gezien op Instagram (@girlslove2run). Vrijdag dachten we namelijk even snel de H&M in te duiken… We kwamen er pas anderhalf uur later weer uit. Wat we daar gingen doen?

De nieuwe  H&M sportswear collectie passen! We hebben al van heel veel meisjes gehoord dat er dit jaar echt een hele toffe (betaalbare) sportswear collectie in de winkel hangt. En niets is minder waar. De foto’s zijn een beetje crap, maar je mag officieel geen foto’s maken van kleding in winkels dus alles moet vanuit een #fromwhereistand (Instagram taal) view gefotografeerd worden. We konden het ons natuurlijk niet permitteren om weggestuurd te worden… Op verdieping 3 (H&M op de Dam) troffen we de gehele sportswear collectie aan.

We moeten eerlijk toegeven dat we veel Nike look-a-likes aantroffen, maar dat mocht de pret niet drukken. We pakten alles wat los en vast zat. En dat bleef niet alleen bij kleertjes. We pakten ook gelijk supercoole sports accessoires mee… Even ter verbeelding, een appeltjes groene bidon (die konden we dus NIET laten liggen), we pakten ook een soort van grijze toilettas mee… Geen idee waarvoor het precies bedoelt is.

Goed met meer dan 20 kledingstukken doken we de paskamers in… Sorry ladies die dankzij ons nog veel langer moeten wachten totdat er een paskamer beschikbaar komt. We nemen namelijk onze tijd. Een uur dus! Alle combinaties moeten getest worden natuurlijk.

Op Instagram onthulden we dus al een preview, waarop we heel response kregen. Vragen als, hoe is de pasvorm, hoe zit het met de kwaliteit en hoezo vallen jullie van je Nike geloof af? Dat vallen we niet, maar we vinden het wel leuk om dingen te combineren. En sommige stukken zijn gewoon ietsje betaalbaarder. Ook weleens leuk toch? Wij combineren het liefst onze Nike gear met te gekke tights en shirtjes. En dat wilden we ook weleens op het blog laten zien…

De pasvorm, eigenlijk valt het ons heel erg mee met de pasvorm, alles zit best wel als gegoten. We hebben de kleding natuurlijk niet ‘in action’ uitgetest, maar het zit echt perfect. De printjes, de kleurtjes alles spreekt ons aan. We besluiten dat we allebei één kledingstuk mogen kopen… En afzonderlijk van elkaar kiezen we precies dezelfde tight uit. Francien, maakte er thuis ook gelijk even foto’s van. Zie hier het resultaat.

 Wat is jouw favoriete piece? En mix & match je ook allerlei merken en kleurtjes door elkaar?

Have a lovely Sunday! 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent