2 Wear | Nola.Nova

Liefde op het eerste gezicht. Heb je dat weleens meegemaakt? Ik heb dat dus vandaag mogen ervaren. Ik werd door één van mijn goede vrienden gewezen op het merk nola.nova. Ik bracht een bezoekje aan de website en half uur later zat ik al met één van de twee founders, Angelique, om tafel. Ik vond het echt supergaaf om te horen hoe deze twee zussen samen nova.nola oprichtte.

Het shirt F*CK THE RULES (onderdeel van de HEROINE COLLECTION) schreeuwde gewoon mijn naam. Echt. Ik ken namelijk geen regels. Okay dat is niet waar, ik ken ze, maar ik doorbreek ze toch best wel vaak. Samen met cameraman Cle ging ik de straat op om jouw mijn nieuwste aanwinsten te laten zien. 

Ready to F*CK THE RULES too? Enjoy your weekend!

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent