2 Wear | On The Streets

Kun je ook geen genoeg krijgen van streetstyle looks? Ik in ieder geval niet. Dagelijks struin ik Pinterest en Instagram af opzoek naar nieuwe looks. Wat me deze week opvalt? In de straten van New York wordt menig persoon gespot met beenwarmers! Ja beenwarmers, die trend vond ik een aantal jaren geleden spuuglelijk. Gaan we ze in het nieuwe winter fashion season 13/14 dan toch echt weer zien in het Nederlandse straatbeeld? Nu ben ik nog geen voorstander, wellicht is dat volgend jaar anders. Daarnaast spotte ik op de Sartorialist ook sportstylos in de mix met je normal wardrobe. Hier ben ik direct al een groot voorstander van! Ter inspiratie deel ik daarom hier mijn favoriete plaatjes en composities.

Wat is jouw favoriete look? En combineer jij je sportstylo ook met je everyday wardrobe?

?

(Fieke) & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent