2 win | Damloop!

Weet je het nog? 2 weken geleden vertelden we jullie dat we 6 tickets voor de Dam tot Damloop weg mochten geven. We kregen zo gigantisch veel reacties dat het even duurde om onze favorieten te selecteren, maar het is gelukt. We hebben 3 meiden gekozen die ons een mooi verhaal hadden verteld over degene met wie ze gaan lopen. Wie dat zijn?

Als allereerste hebben we gekozen voor 2 zusjes. Ze zijn thuis met 4 meiden en 2 daarvan hadden zich kunnen inschrijven, maar de andere 2 waren er niet doorheen gekomen. Het zou natuurlijk super leuk zijn als ze nu toch met z’n 4en konden lopen. Dus Josephine en Irene Pronk, jullie krijgen 2 tickets voor de Damloop!!!

De tweede winnaar is een dochter die er vorig jaar nog door haar moeder werd uitgelopen. Dat kan natuurlijk niet en daar wil ze dit jaar verandering in brengen. Helpen wij je graag een handje bij hoor, Bibi. Jij en je moeder Jolanda gaan samen de Damloop lopen! Succes;)

De laatste 2 tickets gaan naar 2 beste vriendinnen. Ze lopen nog niet zolang, maar zijn nu al super fanatiek. Zo fanatiek dat ze nu al een halve marathon op het programma hebben staan. Dan is de Damloop natuurlijk de perfecte voorbereiding. Gefeliciteerd Ellis en Lieke!

Dan nog even iets anders. Dit weekend zou ik eigenlijk met mijn moeder en broertje een lokale loop doen voor het goede doel, maar ik ging door m’n enkel en rennen zat er dus nog even niet in. M’n broertje en moeder gingen wel gewoon van start. En she did it again! Nog een 5km van het lijstje gestreept:) Trots!

Recent