2 Workout | After workout routine

Je hebt 10 kilometer hardgelopen of net een zware NTC workout gevolgd. De hamvraag, hoe ziet jij after workout routine eruit? Daar ben ik eigenlijk heel nieuwsgierig na. De één ploft op de bank neer om er vervolgens 3 uur lang niet meer vanaf te komen. Of kies je voor een ijskoude douche?

Graag laat ik jullie mijn after workout routine zien. Na een hele maar dan ook echt hele lange run ben ik leeg. En met lang bedoel ik meer dan 25 kilometer. Eerst ga ik voor een warme douche. Ik houd het overigens niet lang vol om dan nog onder de douche te staan. Daarna trek ik mijn chill pak en duik ik direct mijn bed in.

Na een zware NTC workout stap ik direct onder een ijskoude douche. Dat is vaak een hele korte douche, want ik haat een koude douche, maar verfrissend is het wel. De spierpijn voel ik echter pas twee dagen later…

Na een normale run van max. tien kilometer, vind ik het heerlijk om nog even ergens een drankje te doen op de route. Vooral in de zomer! Dan zijn de drinkgelegenheden in het Vondelpark ideaal. Of ik plof neer op het picknickkleed van mijn vriendjes en vriendinnetjes.

Na een 10 kilometer run vind ik het niet nodig om direct te douchen, dat kan vaak nog wel even wachten. Ik vind het namelijk ook heerlijk om mijn favoriete serie van dit moment ‘The Carrie Dairies’ te bekijken. Even lekker ontspannen en bijkomen. Met nagels lakken, blogs en blaadjes lezen kan ik me ook een hele avond vermaken.

Maar wat ik het allerliefste doe na een goede run of workout? Je raadt het misschien al… Chocolade eten, of slapen. Maar chocolade mag ik nu alleen nog maar eten in het weekend… Dus eet ik nu verstandig een appel of handjevol rozijntjes.

Vertel, hoe ziet jouw after workout routine eruit?

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent