2 Workout | Are you h’APP’y?

Ja, ja ladies, I have some news 2 share! Eigenlijk wilde ik jullie vandaag iets vertellen over de NTC app, maar dat ik doe ik volgende week wel. Fieke had dit nieuws eigenlijk met jou moeten delen, want zij is degene die hier het meeste gebruik van maakt. Maar ik ben zo aardig om het voor haar te doen!

Francien wat is er nou? Nou onze lieve iets te overdreven Amerikaanse vriendin van Blogilates heeft gisteren in samenwerking met WeightTraining.com een workout app uitgebracht. Ja echt waar. Dus vanaf  nu kun je gewoon op je iPhone of iPad (only) samen met haar aan de slag! De applicatie is gratis te downloaden in de Appstore, als je zoekt op de termen WeightTraining (aan elkaar geschreven). Je kunt verschillende programma’s kiezen in de app waaronder die van Blogilates.


Ik moet je eerlijk toegeven, dat ik in het verleden pas één keer een workout van haar heb uitgevoerd. Fieke en ik hebben al meerdere gesprekken gevoerd over haar overdreven betrokkenheid. Voor mij was dat tot op een heden de reden dat ik haar workouts niet graag deed. Maar eigenlijk is het precies wat je nodig hebt. Ze trekt je letterlijk van de bank af. En haar overdrevenheid maakt haar juist supersterk en jou dus ook! Want daardoor zorgt ze voor de nodige afleiding en ze zorgt ervoor dat je geboeid blijft.

Dus wat ga ik vanavond doen? Je raadt het al. Ik ga één van haar workouts doen. En ik ga zelf lekker net zo overdreven tegen haar terug praten. En als bewijs post ik een foto op Instagram/Twitter. Want anders ga ik het toch niet doen. Jij bent dus dit keer mijn stok achter de deur! En als er nog meisjes zijn die net als ik vanavond ook gaan sporten, i don’t care how, dan zie ik ook daar graag foto’s van verschijnen op Instagram/Twitter met de hashtag #gl2r.

So who’s with me?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. In een latere blogpost wil ik je best vertellen hoe ik haar workout app heb ervaren.

Recent