2 Workout | Behind the scenes

Photoshoots zijn ook workouts! Wist je dat? Zeker in ons geval, men ziet ons op de één of andere manier graag in actie. Gisteren verlieten we allebei hals over kop onze banen om op tijd te komen voor de shoot. We dachten ruim op tijd te zijn, we hadden toch om 16:00 uur afgesproken? Oeps, 15:00 uur? Fashionable late heet dat.

Francien waar is je make-up? Die had ik nog niet op. Daar had ik Fieke voor nodig. Het lukt me namelijk niet om eyeliner op te brengen zonder daarbij gebruik te maken van 8 wattenstaafjes. Drama! Fieke daarentegen is een volleerd make-up artist, dus schakelde ik haar hulp in. Handig hoor zo’n vriendinnetje. What to do with the hair? Fieke gaat tegenwoordig niet meer zonder haarbandje de deur uit en ik koos voor de hoge knot.

Als volmaakte modellen (en we hebben niet eens size zero) begonnen we aan de shoot. Het team stond buiten al op ons te wachten. Poseren is de nieuwste lentecollectie is toch ietsje minder, als het buiten vriest… Maar voor de foto moesten we natuurlijk in beweging zijn en dan krijg je het snel genoeg warm. We trokken sprintjes, renden in slomotion, liepen elkaar soms in de weg en dat alles met een big smile. Alles voor de foto natuurlijk! En ik moest ook nog eens mijn ogen openhouden. Dat is pas een lastige workout. Op de één of andere manier ben ik héél goed geworden in het sluiten van mijn ogen. Dan krijg je ook weer van die rare foto’s waar niets mee te beginnen valt…

Het was wel een beetje een race tegen de klok, want de foto’s moesten natuurlijk in het licht genomen worden. Dus we renden van locatie naar locatie. Het team rende vrolijk met ons mee. De foto’s die krijg je binnenkort te zien. We zijn zelf heel nieuwsgierig naar het eindresultaat!

Even een heel ander onderwerp. Neem je vanavond deel aan onze run? Leuk! We kunnen niet wachten om je te zien. Je moet zijn bij de Pazzanistraat 10, de Flyknit Experience ligt echt op het Westergasterrein (dus tussen de gebouwen). Het is een grote roze bol, die bijna niet te missen valt. Hoe kom je bij het Westergasterrein? Je kunt buslijn 21 richting Geuzeveld pakken, je stapt in bij Centraal Station en je stapt uit bij de halte ‘Van der Hoopstraat’ vanaf daar is het nog 6 minuten lopen. Je kunt ook buslijn 22 (richting Spaarndammerbuurt) pakken vanaf Amsterdam Centraal. Je verlaat lijn 22 bij de halte ‘Nassauplein’. Vanaf daar is het nog 10 minuutjes lopen. Er zijn nog meer bussen en tramlijnen die je kunt nemen om er te komen, maar lijn 21 en 22 zijn wel het gemakkelijkst. Kom je met de auto? Dan zijn er genoeg parkeergarages rondom het Westergasterrein. Op de website van het Westergasterrein kun je een uitgebreide routebeschrijving vinden. Wil je jezelf tijd besparen kom dan alvast in je sportkleding. Je kunt je spullen opbergen, maar hoe minder spullen je meebrengt hoe makkelijker het is. We gaan natuurlijk hardlopen, zo’n 3 tot 5 kilometer (het maakt niet uit of je een beginner of pro bent we zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen) en daarna gaan we keihard feesten!

Girls tot vanavond!

?

(Fieke) & Francien

Follow our blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. Zien we je vanavond om 19:00uur op de Flyknit Experience? Tot dan! Meld je aan

 

Recent