2 Workout | Big booty ass

Ben je inmiddels al opgestaan van de bank? Ik nog niet. Mijn achterwerk wordt met de dag groter, millimeter bij millimeter. De ruimte die ik in november nog had in mijn broek is langzaam geslonken. Het klopt ik ren even niet. Ik heb er geen reet ( knipoog ) zin in. En stiekem verdwijnen alle snoepjes in mijn mond. Mijn wintervetjes zitten me heus niet in de weg. Die loop ik er in maart wel weer af.

Maar als ik niet meer in mijn skinny jeans pas dan zou ik zo maar eens het meisje uit de videoclip van LeLe (Faberyayo) kunnen zijn. In m’n skinny jeans, in m’n skinny jeans. En dat wil ik nou ook weer niet. Oké ik moet ietsje eerlijker zijn ik loop deze maand maar max 2 keer per week en de keren dat ik loop beleef ik er even geen plezier aan. Dat komt wel weer als ik voor de langere afstanden mag trainen. Die Semi Paris, misschien moet ik die maar eens gewoon ongetraind lopen. Dat is weer eens een hele andere uitdaging.

Maargoed, ik moet nog steeds met mijn billetjes in mijn verrekte skinny jeans. Dus ben ik aan de squats geslagen. Voorheen voelde ik squats nooit echt. Hoe dat kan? Ik deed ze gewoon verkeerd en dan voel je natuurlijk ook niets. Toen ik vandaag opzoek was naar een booty ass shaping workout stuitte ik op de onderstaande video. Ken jij de Bulgarian Split Squat al? Mooi, ik tot vanavond ook niet! Maar iets zegt me dat dit weleens een hele zware oefening kan zijn. Personal trainer Jessica Smith (geen idee wie dat is) legt uit hoe deze oefening precies in zijn werk gaat. En ik moet zeggen het ziet er best uitdagend uit.

Hopelijk past mijn big booty ass nog voor de lente echt begint weer in mijn bikinibroekje…Hoe zit jouw skinny jeans deze maand? Of hangt die van jouw ook even aan de wilgen?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. Ik gooide er ook nog even een plankje achteraan, want je sportkleding aantrekken voor slechts één soort oefening is ook weer zo zonde…

Recent