2 Workout | Holiday-fit-in-a-flash

Heb je geen tijd om te trainen vandaag? Bullsh*t. Ik ervaar dezelfde stress als jij… Ik ben zelfs nog aan het werk vandaag. Mijn baan als community manager stopt namelijk niet, social is een ongoing relationship. Daarnaast word ik over minder dan twee uur verwacht bij mijn beste vriendinnetjes voor een huispak party (ik ga voor mijn pak op de foto). Vroeger noemde ik dit nog gewoon een pyjama party, maar daar heeft Roy Donders verandering in gebracht.

Ik kan ervoor kiezen om naar Zutphen toe te rennen (ik bevind me momenteel in Harfsen). Dat zou wel goed zijn voor mijn #whywait kilometerstand. Ik moet er namelijk nog 24 maken… Alleen waar laat ik dan mijn snoepvoorraad? Je raadt het al ik kies voor een quick holiday workout die ik vanochtend vond op Shape.com.

Doe je met me mee? Het enige wat je nodig hebt is een matje (die ligt niet bij mijn ouders thuis, dus ik kies voor een handdoek) en dumbells (die liggen hier ook niet, dus pak ik twee flessen Coca-Cola). Ik trek mijn beste sportpakje aan en ben er klaar voor.

 Happy holidays lovely girls! 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent