2 Workout | How 2 survive X-Mas & New Year’s Eve?

Oké het is zover…. X-Mas & New Year’s Eve are here!  Je mag je de aankomende week helemaal losgaan. Dos je uit! Trek je mooiste outfit (in mijn geval een hele kleurrijke jurk) aan en eet alles wat je lekker vindt. Voor degene die wel los willen gaan, maar met mate hebben we hier een aantal tips.

No more excuses!

Girls are you ready 2 workout??? We hebben een super easy 2 do workout voor je gevonden! De workout is een mix tussen kickboxing, yoga en cardio en neemt slechts 10 minuten van je tijd in beslag. Goed, gear up! Leg je matje op de grond zet een flesje water naast je neer. Zet je laptop of tablet op ooghoogte. Zorg er wel voor dat je de nodige afstand bewaart tussen jezelf en je laptop/tablet. Ik bedoel we snappen dat je heel enthousiast bent, maar je laptop/tablet kapot trappen is echt niet nodig ;).

De workout is onderverdeeld in 5 verschillende oefeningen. Het is eigenlijk een circuit. Het totale circuit dien je 2 keer te herhalen. We stippen hier alleen kort de namen van de oefeningen aan en geven aan hoe vaak je ze moet doen. In de video zelf worden alle oefeningen voorgedaan.

  1. De schaar (20x)
  2. De opdruk plank (5x waarbij je linker arm de leiding neemt en 5x waarbij je rechter arm de leiding neemt)
  3. Squats + Jumping Jacks (20x)
  4. Uitspring plank (10 keer waarbij je naar links springt en 10 keer waarbij je naar rechts springt)
  5. De fiets (20x)

Neem 1 tot 2 minuten rust en herhaal het gehele circuit nog 1 keer. Succes, you can do it!!

Ga je deze workout uitproberen?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent