2 Workout | I’m bringing sexy back

Ben je net als ik ook van het multitaksen? Dan is dit de perfecte workout voor jou! Seks + exercise = sexercize. SEKS, is misschien wel de beste workout die er is! Even tussen jou en mij ik ben dus nog maagd ;-). Als ik de Men’s Health of FHM opsla stuit ik op titels als ‘Cures for the common sex life’ of ‘10 ways having more sex boosts your health’.

Soft
Als ik de Grazia of Linda opsla kom ik diezelfde verhalen ook tegen, maar dan ‘zachter’ verpakt en altijd met een plaatje van een trien die niemand kent. Hier op het blog is dat anders. Als ik over dit onderwerp schrijf verbind ik er ook direct mijn naam aan. Durf ik dat? Dat durf ik semi. Ach F… it, ik doe het gewoon. Als ik over poepen, plassen en sport BH’s durf te praten dan ga ik ook dit onderwerp niet uit de weg. Ik kies er wel voor om soft te gaan ;-).

Opschepper?!
Vijf kilometer hardlopen kost me 25 minuten. Ik kan diezelfde afstand of in ieder geval het aantal calorieën dat ik daarbij verbrand ook in vijf minuten verbranden if you know what I mean. Opschepper?! Dat laat ik aan jou over.

Stoute hardloopschoenen
Ik moet toegeven dat ik me heel zelfverzekerd in de slaapkamer voel als ik net daarvoor tien kilometer heb gerend. Zogenaamd zie je dan wel mijn blokjesbuik (die ik overigens niet heb), drillen mijn billen in één keer een stuk minder hard en staat dat matchende ondergoed setje me een stuk beter dan wanneer ik niet heb gesport. Ik zeg trek je stoute hardloopschoenen maar uit en ga voor high heels, want girls sex is a workout too! En wat voor één?! Hieronder volgt een stappenplan met daarin de tips & tricks voor een geweldige slaapkamer workout.

Stap 1. Pre-workout routine
Ik zei het daarnet al even, wil je nog meer uit je workout halen, ga dan eerst voor een ‘echte’ run. Dit hoeft niet perse een hele lange run te zijn. Gebruik de run om je self confidence te boosten.

Stap 2. Een lust voor het oog
Goed ik loop negen van de tien keer in een ondergoedsetje dat niet matcht. Ik geef namelijk 10.000 keer liever mijn geld uit aan kleding die zichtbaar is voor iedereen. Er ligt maar één match in mijn kast. Het heeft me een vermogen gekost om aan te schaffen, maar dan heb je ook wat. De intialen VS + Doutzen doen de trick. Binnen één seconde van hangtietjes naar ommundig grote bloemkoolen. Wat wil ik nog meer?

Stap 3. Trim je bush
We all like a good shave. Ik in ieder geval wel. Beentjes, iets wat daar tussen zit en oksels worden netjes bijgeknipt/weggehaald. Het enige wat ik hier eigenlijk mee wil zeggen is dat je alles wel in model mag knippen. Ik bedoel niets mis met een oerwoud, maar dan is het heuveltje wel ietsje minder goed zichtbaar.

Stap 4. Verzorgingsproducten
Qua verzorgingsproducten gebruik ik het liefst de nieuwe Rituals lijn Laughing Buddha. De body mist spray gebruik ik niet alleen op mijn huid, maar ik spray ik ook een beetje op de lakens. Een lekkere geur prikkelt natuurlijk de zintuigen.  

Stap 5. Trek de stoute hardloopschoentjes maar uit
Ik zei toch dat je all out moest gaan? Staan je hakjes als klaar? Hardloopschoenen kunnen ook heel sexy zijn. Denk ik. Toch prefereer ik op dit soort momenten hakken, voor een instant lift van mijn derrière. Ook al kan ik me wel voorstellen dat een meisje met enkel hardloopschoentjes ook heel sexy kan zijn. Ach, waar heb ik dat toch laatst gezien? Iets met Blurred Lines, de ongecensureerde videoclip. Je wilt je niet alleen sexy voelen, maar ook mooi. Dus ben je in het bezit van een LBD (little black dress) of LBT (little black tight) trek deze dan ook maar uit de kast. Dan heeft hij (of zij) straks ook weer meer om uit te trekken.  Maak je sexy en mooie look af met een klein beetje make-up. Ga je voor sexy red lips, of ga je voor subtiel? Aan jou de keus.

Stap 6. Sfeermakers
Ik ben normaal gesproken niet snel verlegen. Toch voel ik me mijn alterego aka Sacha Fierce (Beyonce) ietwat onwennig. De lichtjes gaan uit en de kaarsjes gaan aan. Een fijne playlist met ‘sexy’ muziek gaat aan. Het verzamelalbum van Robin Thicke is een aanrader ;-).

Stap 7. Are you ready?!
Time to seduce the boy (or girl)!

Stretch those legs
Bij iedere sport of workout die je uitvoert is stretchen een essentieel onderdeel. Zo ook bij de seks workout (wat klinkt dat ordinair). Je kent vast wel de stretchoefening waarbij je je lichaam voorover buigt om met je handen de grond aan te raken. Prima, die mag je dan vandaag ook doen. Alleen dit keer zit je vriend(in) achter je op een stoel met een prachtig uitzicht op jouw derriere. Je moet toch ergens mee beginnen!

Drop it like a squat
Goed, ik haat squats, meestal doe ik ze maar half. Maar met deze sexercize is focus een vereiste, anders vallen er gewonden ;-). Neem je vriend(in) mee naar de slaapkamer en vraag hem/haar om te gaan liggen op de rug. Jij kruipt er bovenop. Let’s start squating! Gebruik zijn of haar handen ter ondersteuning. Zorg ervoor dat je je spieren aanspant, daardoor kun je het langer en gemakkelijker volhouden.

Put my love on top
Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen on top het gemakkelijkst een hoogtepunt kunnen bereiken. Just saying ;-)! Goed, je mag bovenop je vent plaatsnemen. Laat hem rechtop zitten. Wikkel je benen om hem heen en gebruik je handen en armen om zelf overeind te blijven. Je traint hiermee gelijk je triceps, en biceps.

De verdere invulling van deze slaapkamer workout laat ik aan jou over. Er zijn genoeg standjes te bedenken, waarbij je niet alleen vertier en plezier beleeft, maar ook nog eens werkt aan een fitte body! Ga je zo maar in één keer van twee keer sporten in de week naar vier keer in de week ;-)! Best een heftige blogpost. Reageren hoeft daarom ook niet. Lezen is voldoende ;-).

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent