2 workout | kick ass

Krachttraining wordt heel vaak aangehaald als een perfecte aanvulling op het hardlopen. Ik weet ook uit ervaring dat hoe sterker ik ben hoe beter ik loop. Maar echt hoor, een sportschool bezoeken… het is zooooo saai! Sowieso is binnen trainen niet echt m’n lievelingsding, maar binnen trainen in een warme, zweterige zaal, ik kan leukere dingen bedenken;) En dat heb ik dan ook gedaan.

Ik zei het gister al even, ik ben weer begonnen met kickboksen. I love it! Het is echt (bijna) net zo fijn als rennen. Iedere maandagochtend meld ik me, met 2 vriendinnen in het Beatrixpark voor een buitentraining. Techniek, conditie, kracht, alles komt voorbij en ik ben na de eerste 4 lessen nu al sterker en nog belangrijker, ik word sneller!

Why I love kickboxing: Ik train buiten, ik train met vriendinnen, ik bikkel een uur lang, ik leer eindelijk push-ups, ik ben echt sterker, het is een topcombi van conditie (doorgaan, in beweging blijven), kracht (push ups, squats, maar ook het boksen) en focus op techniek.

Wat doe jij als aanvulling op het hardlopen?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent