2 Workout | Renewed Nike+ Training App

Hoe ben jij de dag doorgekomen? Last van een enorme hangover? Let’s hope not. Je mag dan misschien last hebben van een kater, dit mag geen excuus zijn om je workouts te skippen. En helemaal niet nu zojuist de vernieuwde N+TC app live is gegaan. Je new years resolutions liggen met deze app binnen handbereik. Echt. Ik heb het filmpje wel 100 keer bekeken. Het inspireert me om me helemaal te geven in 2014. En de app die is nog beter dan haar voorganger. Dus ga jij net als ik vandaag ook van start met de #commit2fit challenge dan adviseer ik je om gebruik te maken van het 4-week program.

Are you with me on this? 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent