2 WORKOUT | SLAAPKAMER WORKOUT PART II

Oh my Lord. Toen Fieke en ik vorige week in Nijmegen waren stuitte we uit het niets op de paaldans workout. Francien, is dit dan het vervolg op jouw slaapkamer workout? JA! Alleen stond deze paal niet in de club of in een slaapkamer. Nee hij stond ter hoogte van het Keizer Karel plein en dat tijdens de Nijmeegse Vierdaagse Feesten. Je begrijpt dat er heel veel toeschouwers aanwezig waren om mijn kunsten te bekijken.

De instructrice was zo aardig om Fieke en mij eerst een aantal van haar eigen moves te laten zien. In haar gewaagde outfit ging ze helemaal ‘LOESOE’. Fieke haakte al bij voorbaat af. ‘Frans, dit is echt iets voor jou.’ Zelf was ik het hier niet mee eens. Ik ben dan misschien extreem druk en af en toe heb ik last van aandacht tekort, dit gaat mij ook net iets te ver. Daarnaast ben ik ook gewoon heel erg slap in mijn armen. En je hebt toch echt wel hele sterke armen nodig als je gaat paaldansen.

Toch stond ik in de verleiding om het wel te proberen. Toen ik de paal aanraakte en wat zwaaide en draaide haakte ik af. What you see, is what you get. Verder dan de foto poses ben ik niet gegaan. Want ook ik moet denken aan mijn online reputatie. Je zou maar mijn toekomstige werkgever zijn en je Googled op Francien R. Tussen de overvloed aan selfies tref je me al hangend in een paal aan…  Direct aannemen, toch? Een privé sessie klinkt als een betere optie. Dan is het niet erg als je te pletter valt, want er is (bijna) niemand die het ziet.

 Mijn vraag aan jou is dan ook, zou jij deze workout wel aandurven? 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent