2 Workout | Thailand Tush

De zomer is vandaag best ver te zoeken… Vind je ook niet? Waar ga jij deze zomer op vakantie? Ben je al helemaal in shape en klaar om in je badpak of bikini te shinen?

Toen ik vorige week in mijn bikini rondliep, merkte ik toch dat ik nog een beetje onzeker was. Hoe zie ik eruit? WIT! Is mijn bikini niet te klein? NEE. Ben ik wel fit genoeg? LET’S HOPE SO! Op de één of andere manier voel ik me zelfverzekerder in bikini als ik daarvoor eerst gesport heb. Geen idee waarom eigenlijk…

Mijn favoriete workout op dit moment is die van Tone It Up, Thailand Tush (volgens mij betekent tush zoiets als je achterwerk). Dit klinkt toch als de perfecte bikini workout? Voor deze workout heb je een matje, kettlebell en een flesje water nodig. Als de zon bij jou wel schijnt, dan kun jij deze workout ook heerlijk buiten in je achtertuin uitvoeren.

Enjoy your Sunday!

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent