2 workout | Women’s Health

Op de dag voor de Damloop togen Francien en ik naar Bloemendaal. Women’s Health organiseerde namelijk een bootcamp op het strand. En een dagje strand wijzen we nooit af, ook al is het 12 graden met kans op een bui… De dag begon met een korte roadtrip naar Strandtent de Republiek, waar we eerst een kop thee dronken, Annette even begroeten en de andere deelnemers ontmoette. Maar al snel was het tijd om aan de slag te gaan. De kou in dus…

Bootcamp
Als eerst op het programma stond een Bootcamp training. Ik zie ze tijdens m’n runs door het Vondelpark altijd bikkelen, maar nu moesten we er zelf aan geloven. Squats, lunges, sprintjes, buikspieren, knieheffen. Alles kwam voorbij. En ook onze hersenen werden scherp gehouden, want alle oefeningen hadden een nummer die we zelf moesten onthouden. Dat bleek misschien nog wel het lastigste;)

Food
Na de Bootcamp was het tijd voor lunch met smoothies en ondertussen een presentatie over voeding en superfoods. En niet zomaar een presentatie, maar ook nog 1 waar echt bij moest worden opgelet. Hij werd namelijk afgesloten met een toets. Dat we al een tijdje van school af zijn werd toen meteen zichtbaar… We waren niet echt scherp;) Al hebben we er best een beetje van opgestoken, toch Frans?

Yoga
En toen was het tijd voor mijn favoriete onderdeel. Yoga op het strand. Na mijn vorige yoga ervaring ben ik echt een beetje fan aan het worden, dus ik had er zin in! De yogavorm van de dag was Flow yoga, waarbij, de naam zegt het al, alles in een flow gebeurt. Vloeiende bewegingen. Die er bij mijn ongetwijfeld een stuk minder vloeiend uitzagen. Zeker op het strand met alleen het geluid van de zee. We wrongen ons in de upward facing dog om vervolgens in de downward facing dog te komen en ga zo maar door. We kwamen allebei tot de conclusie dat yoga stiekem best wel fijn is. Allebei! Girlslove2yoga?

Na al deze activiteiten kwam er een einde aan de dag. Dat mocht ook wel, want het was niet niks. Zeker met het oog op de volgende dag. Die overigens prima verliep:) Women’s Health, thanks voor de uitnodiging. Het was een top middag!

Volg jij wel eens een bootcamp training? Op het strand?

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent