#2 YOURUNMYWORLD

‘Francien you can tell everybody. Yeah you can tell everybody. Go ahead and tell everybody. Sabrina your the WOman, your the WOman,’ Aloe Blacc

Beyonce vs Sabrina
Beyonce vs Sacha Fierce. Sabria vs. afterDRK. Beide dames maken een wereld van verschil. De één zingt. De ander schrijft. Beide nemen ze je mee op een avontuur. Je wordt meegesleept in twee heel verschillende referentiekaders. Ook al lijken ze perfect. Ook deze twee tonen tekenen van imperfectie. En toch zijn ze naar mijn mening perfect. Flawless?

Gouden randje
Sabrina, je vraagt je misschien af waarom ik je vergelijk met Beyonce en haar alter ego. Goede vraag. Het antwoord is simpel. Zelden zie ik iemand voorbij komen die consistent zo goed presteert op het hoogste niveau en dat nu al een geruim aantal jaren. Je zei er zelfs je baan voor op. Enkel omdat je geweten moet hebben waartoe je in staat was. We zijn inmiddels een jaar verder. Je stijl, manier van schrijven en fotografie zijn onnavolgbaar. Verandert alles wat je aanraakt in goud? Ja. De manier waarop je een advertorial weergeeft is zelfs geloofwaardig. Dat lukt bijna niemand.

Vondelpark
Genoeg over jou. Laat ik je eens iets meer over mezelf vertellen. Je was erbij tijdens ons eerste Girls Love 2 Run event in het Vondelpark. Ik weet nog dat ik tegen Fieke zei ‘Dat meisje lijkt wel heel erg veel op Sabrina.’ Pas toen we de foto recap onder ogen kregen kwamen tot de conclusie dat je het wel moest zijn geweest. We voelden ons vereerd. Vandaag de dag volgen we je nog steeds. Bekijken we meerdere malen per dag je website. Discussiëren we je over je aankopen, reizen en productvoorkeuren. Maar we zijn vooral geboeid door je schrijfstijl. Ben je in Engeland opgegroeid? Naadloos. Feilloos. Foutloos. Creatief. Hoe kan het dat je de Engelse pen zo goed beheert? Please let us in on your secret.

Margot
Had ik je al gezegd dat ik je eeuwig dankbaar ben voor je suggestie, genaamd Margot? Je uiterst getalenteerde BFF is namelijk door jouw aangebracht. Inmiddels maakt deze New York Marathonster in spe deel uit van de #GL2Rcrew. We kunnen en willen niet meer zonder haar. Dat klinkt ietwat raar. Toch is iedereen fan van haar.

Nike San Francisco Women’s Half Marathon
Je gaat in navolging van Fieke, Nienke, Rinke en Eva de Nike San Francisco Women’s Half Marathon lopen. Zelf kreeg ik het genoegen deze ooit ook eens te lopen. Fieke was daar toentertijd ietsje minder blij mee, want lopen naast een goedgetraind meisje is lastig. Helemaal als dit kind niet ophoudt met praten. Je hebt 12 weken de tijd om jezelf klaar te stomen voor iets dat je nooit meer zult vergeten. De organisatie. De race. De sfeer. De finish. De brandweerman. De ketting.

Trainen
Je workouts en trainingen spelen zich momenteel af in Central Park. Ik ben heus niet jaloers. Okay misschien een heel klein beetje veel. Dat je ervoor gaat, zien we telkens op Instagram. Als je dan ook nog het GL2R shirt draagt, kan onze dag niet meer stuk. Tijd voor een nieuw GL2R shirt toch? Gaan we regelen. Als het had gekund had ik langs het parcours gestaan om je daarstraks naar de finish te schreeuwen. Online ben ik die dag je grootste supporter. You can do this.

Take it away
Tot slot laat ik Margot gebruik maken van deze post om jou te vertellen dat je vooral door moet gaan met waar je mee bezig bent. Ik geloof er oprecht in dat er aankomend jaar nog zoveel meer mooie dingen voor jou gaan gebeuren.

Emmer
Emmer (voor intimi), potjandrie, nu voel ik me op mijn beurt weer vereerd dat ik een stukje mag schrijven op GL2R. Nog mooier is dat het over jou mag gaan. Mij kan je niet blijer maken. Maar dat terzijde. Eerst wil je laten weten dat ik mijn volledig aansluit bij de woorden van Francien.

The first time
Ons eerste rondje rennen samen kan ik mij nog goed herinneren, als de dag van gisteren zeg maar. Vijf kilometer was het, geen meter verder. Met een dikke vette zweetsnor gehuld in onze grootste joggingspants (krijg je ook een zweetreet van btw) baanden we ons door de straten van Amsterdam. En langzaam dat we gingen. Natuurlijk konden we onze waffeltjes ook niet houden, zo hadden we pittige gesprekken over het wel of niet aanschaffen van die ene designer bag. Praten en rennen tegelijk was niet ons sterkste ding. Maar toch! Zelf vonden we dat het uiterst lekker ging. Een inschrijving voor de halve marathon van Amsterdam was daarom ook zo gepiept, maar toen begon het geëmmer (Muwhahaha). Het leed dat motivatie heet. Het was in geen velden of wegen te bekennen. Plotsklap verdwenen. Janken met de pet op, want aan dit avontuur kwam voor jou dan ook al snel eind. Ik had ook de motivatie van een koala, maar hé, het was tenminste iets. Ik finishte dan ook een seconde voor de bezemwagen (not true, maar mijn hemel wat ging ik langzaam).

You’ve got this
En nu een paar jaar later! You’ve got it back babe. Natuurlijk pak je het meteen weer goed aan, as usual. Als ik had geweten dat de halve van Amsterdam zo’n saai parcours had, was ik ook niet gegaan hoor. Jij wist dit natuurlijk allang. Zoals je van alle trends op de hoogte bent weet je ook precies wat het wel en wee van zo’n hardloopwedstrijd is. Had ik kunnen weten.

Sporty Spice
Ook nu heb je te maken met de ups en de downs. Voornamelijk met de ups, want je gaat beter dan ooit. Je hebt onlangs zelfs je eerste 11,3KM gelopen. Nee, dit soort afstanden zijn niet voor de ijdele poes. En ik begrijp dat het leven in Little Italy heel zwaar kan zijn. Zonder Vondelpark of Amstel is het hardlopersbestaan immers maar lastig vol te houden en toch weet jij het te doen. Emmer, you sporty Spice! Ik ben echt super duper trots op je. Dat je het even weet.

BFFF
Maar wat nou wel het stomme aan San Francisco is. Wie moet je nou komen aanmoedigen (oké, oké, op al die fashion fans van je na dan). Ik had het natuurlijk met liefde gedaan, ik ben de beroerdste niet, maar sta twee weken later aan de start van die gruwelijke marathon in New York (beter gaat dat parcours niet door Little Italy). Maar aan de andere kant, het zou een goede training zijn. En hoe gezellig is het om samen met je BFF, inmiddels omgedoopt tot BFFF, samen rond te hobbelen in San Francisco. Het lijkt me dol! Nike? Mochten jullie nog een plekje over hebben dan weten jullie me te vinden hè?!

Dat deze post veel te lang is, snappen Margot en ik heel goed, maar dit moest gewoon verteld worden.

Photos by afterDRK.

?

Francien & Margot

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent