2 Zweetdate | #2 Lefhebbers

Eindelijk is het dan zover! De nieuwe site, waar we toch een aantal maanden (!) mee zoet zijn geweest, is live!! Vandaag daarom een recap van onze zweetdate met twee mannen die ons logo hebben gemaakt, Fabian en Max van Lefhebbers. We hadden deze date al een paar weken geleden (half februari), maar moesten natuurlijk wachten tot de launch!

Pre date zenuwen
Weer zo’n spannend moment als zweetdate #1. Ondanks dat we deze heren al kenden (ze ontwierpen ten slotte ons logo), wisten we niet helemaal wat we moesten verwachten. Fabian is een goede hardloper en ook Max is sportief aangelegd. En dan wil je wel mee kunnen komen tijdens een rondje Vondelpark. Klein beetje zenuwachtig dus, helemaal als je dan ook nog eens te laat komt (what’s new). Maar de mannen leken er zin in te hebben en waren zelfs zo galant om hun tempo aan het onze aan te passen!

Wie zijn de LEFHEBBERS eigenlijk
Eerst even wat over de mannen. Het is ten slotte een date en dus hebben we wel even wat uitzoekwerk gedaan (lees: Facebookfoto’s, Google, hebben ze ook nog Hyves). Fabian en Max zijn twee jaar geleden met nog 2 andere jongens een bedrijf begonnen, genaamd Lefhebbers. Wat wisselingen in de samenstelling later zijn ze nu met z’n tweeën. Ze omschrijven zichzelf als:  een creatief bureau uit de hoofdstad. Simpel zonder open deuren. Brutaal zonder een grote mond. Snel zonder haastwerk. LEFHEBBERS ziet ruimte in de gaten en gaten in de ruimtes. De creatieve behoefte van de klant is onze inspiratie.

Runningskills
Goed, terug naar de date. We waren natuurlijk aan het rennen en dan moeten we vragen hoe de mannen hun eigen hardloopskills zien. Fabian is een diehard renner. Dat wisten we al, aangezien we hem regelmatig tegenkomen op events. Max daarentegen is vooral een voetballer, maar we hebben tot ons grote plezier gehoord dat er waarschijnlijk dit jaar getraind gaat worden voor marathon. Door beide heren!! Vinden we natuurlijk leuk!

 

Drinks
Al dat praten tijdens het rennen.. We merkten het al tijdens de run met Nalden, het is niet makkelijk & niet aantrekkelijk! Hijgend een gesprek voeren… En toen het ook nog eens donker begon te worden, wat de kwaliteit van de foto’s niet ten goede kwam, zochten we een kroeg op.

Time to chat
Tijd voor een drankje dus en tijd om Max en Fabian echt te leren kennen. We zijn benieuwd naar hun samenwerking. Misschien kunnen we er nog iets van lerenJ Zij wonen (of nou ja sinds deze week niet meer) en werken namelijk samen. Word je dan nooit gek van elkaar? Zij niet, zeggen ze, ze zijn altijd eerlijk en lekker direct dus alles wordt direct besproken. Daarbij vullen ze elkaar perfect aan. Max is de beste luisteraar, verteld Fabian en dat komt goed uit want Fabian praat graag;) Max beschrijft zichzelf als Brabander, creatief, gele kaart (haha) de man die nooit een bad hair day heeft. Fabian is een flirt, met Chileense roots, een goed conceptueel denkvermogen en een warme persoonlijkheid. Verder leren we dat Max heel goed kan dansen, vooral op kantoor. En dat als je met hem op date gaat dat “best wel leuk is” (his words). Nog een quote van Max: “Ik haat Valentijn! De meest waardeloze dag van het jaar!” Fabian leert ons dat hij juist een romanticus is die op dates graag iets onverwachts doet. Sta dus op scherp ladies *hij is nog single, dus ….

 

We love it!
Toen was het de hoogste tijd om weer huiswaarts te keren. Maar niet voordat we de LEFHEBBERS hartelijk bedanken voor het prachtige design wat ze voor ons hebben gemaakt. Je zou het bijna gaan tatoeëren, of niet Frans? Waarom we er zo blij mee zijn? Nou see for yourself! Dit is toch prachtig! Alles zit er in. En het straalt toch stoere, stijlvolle vrouwelijkheid uit! WE LOVE IT!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent