2 Zweetdate | Francien loopt een blauwtje

Sh*t! Ik Francien, heb gewoon keihard een blauwtje gelopen voor het eerst in mijn nog korte vrijgezellen bestaan. Vraag je ein-de-lijk iemand mee op een echte ‘zweetdate’ heeftie een vriendin… Ja en dan houdt het op. Maar goed deze goodlooking boy heeft net als ik een droom. Eind november gaat een team van zes personen de Atlantische Oceaan oversteken per kyte, in de 24-uur durende estafette race surft ieder lid zo’n vier uur. Het huidige team is dus nog opzoek naar een zesde lid… Toine wil maar wat graag plaatsnemen in het team. Maar daarvoor heeft hij wel jou en mijn hulp nodig, in de vorm van een STEM. In zijn filmpje vertelt hij meer over zijn droom. Ik was erdoor geraakt. Je ziet in zijn ogen hoe graag hij dit wil. Toine mijn stem heb je. BTW dit vind ik dus echt een lekkerding… Een blauwtje lopen is dan toch best pijnlijk.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent