2 Zweetdate | Pre date workout

Truth to be told, I’m enjoying single life way more than I expected. Even though I’m more of a relationship girl you know. Neemt niet weg dat ik ook steeds beter wordt in daten (of toch niet?). Zo’n first date blijft toch altijd een beetje eng en ongemakkelijk maar ook superleuk tegelijkertijd. Als je in de comfortzone komt dan zijn de daaropvolgende dates al een stuk gemakkelijker.

Niet dat ik met de eerste de beste jongen het bed in duik, maar na enkele dates weet je nooit waar je precies eindigt. Tenminste ik niet.  Misschien slaap je diezelfde avond wel gewoon weer in je eigen bed. Alleen of naast iemand. Een jongen (of meisje) voor de eerste keer (half)naakt zien ja dat kan soms best een beetje eng en confronterend  zijn (heel soms schrik ik zelfs een beetje). Ik ben er liever goed op voorbereid. Ja dat kun je inderdaad op meerdere manieren interpreteren. Secondly be comfortable in your own skin. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan Francien… Klopt, maar ooit refereerde ik al aan de bedroom workout. Remember? Daar hoef ik het dus al niet meer met jou over te hebben.

Waar ik het vandaag wel over wil hebben is de pre date workout. Waar het eigenlijk op neerkomt is dat je je zelfverzekerder voelt als je eerst een workout hebt gedaan. Je kunt dit zware onzin vinden. Ik spreek uit ervaring en vind het daarom geen onzin. Het gevoel dat je overhoudt na een inspanning, zorgt ervoor dat ik me zelfverzekerder voel tijdens mijn dates. Helemaal als ik misschien toch niet thuis slaap ;-).

Voor welke workout ga je dan precies Francien? Nou ik begin as usual met een run van 5 kilometer. Why? Daar krijg ik na een mooie after glow van. Een subtiele shine op mijn gezicht met een gezonde blos. Scheelt me ook weer een beetje make-up.

Vervolgens doe ik drie keer een plank van één minuut. Ik ben best trots op mijn buik, niet dat ik die gelijk flash op mijn eerste date. Helemaal niet zelfs, maar mocht dit date nummer acht zijn, ja dan zou ik maarzo eens in mijn hempdje kunnen staan.

Ga jij binnenkort nog op date? 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you there.

Recent