2 Zweetdate | Tinder lovin

The word is out. Francien is on TINDER. Tinder? Ja Tinder. Uitleg Francien?

Tinder?
Schrik niet, maar Tinder maakt gebruik van je Facebook-profiel om je aan het daten te krijgen. De applicatie raadpleegt je vind-ik-leuks, profielfoto en leeftijd en los daarvan je GPS-locatie voor de app. Met die informatie kan je op zoek gaan naar personen in de buurt. Tinder haalt een stapeltje profielfoto’s op van heren of dames die zich relatief dichtbij van je bevinden. Je ziet hun locatie niet op kaart, maar krijgt wel een indicatie van de afstand. Je kan een foto meteen uit beeld vegen om iemand af te wijzen, of je tikt op een foto en ziet ook andere foto’s van iemand en de Facebook-likes van degene. Met een hartje geef je aan dat je openstaat voor chatcontact. Als de ander ook interesse heeft, krijg je een pushbericht en kan je de chat via een schuifmenu aan de rechterkant benaderen. (Bron: iphoneclub)

Why?
Francien waarom praat jij over Tinder op je blog? Reden één vertel ik je verder op dit verhaal. Reden twee: Nou, omdat ik bijna dagelijks te horen krijg. ‘Francien I heard you’re on Tinder.’ Alsof ze een geheim ontdekt hebben. Well they don’t. Ik denk dat zo ongeveer mijn halve vriendengroep erop zit, evenals mijn collega’s. Ik ben momenteel te druk om mijn dates tegen het lijf te lopen in de supermarkt of in de gym.

Let’s flirt
Tinder is een soort van veilig flirten. Daarnaast heb ik er ook enorm veel plezier in om jongens naar links te schuiven (afwijzen). Maar je match vinden is overigens ook niet verkeerd en goed voor je zelfvertrouwen.

Trial & Error
Je bent vast nieuwsgierig, Francien heb je er al een real life Tinder date gehad? Het antwoord: JA!. Hoe was dat? In één woord geweldig. Why? Nou ik had eerst al een tijdje veilig gefleurd via de berichtjes die over en weer vlogen en na enkele weken was het zover. Mijn date is overigens wel een player, maar dat is alleen maar handig. We hebben besloten om op tien trial & error dates te gaan. Zodat hij kan uitzoeken wat de beste dates zijn om zijn Tinder dates mee naartoe te nemen en zodat ik veilig terug kan keren in de dating wereld. Na 12 jaar bijna onafgebroken van de markt te zijn geweest kan ik de nodige scholing op dit gebied wel gebruiken, denk ik.

Zweetdate vs. de eerste kus?
Ik mocht de eerste van de tien dates bepalen. Het werd natuurlijk een ‘zweetdate.’ Mijn date bleek toevallig ook een fervent hardloper te zijn. Dat klinkt misschien ietwat saai, maar dat is hij absoluut niet. De date verliep (letterlijk) heel smooth. Hij kwam aangelopen in zijn gear en dat zag er al niet verkeerd uit. De date werd op een sukkeldrafje gestart. Het tempo waarbij je zegmaar nog uitstekend kunt praten. Halverwege het Vondelpark, werd het tempo opgevoerd. Best zwaar, als je enkele dagen daarvoor nog een marathon hebt gelopen, maar het ging. En ik moest wel, want als ik hem niet zou kunnen bijhouden was het ook weer zo’n afgang geweest. We praatten over van alles en nog wat. Het einde van de date was natuurlijk het spannendst. Een eerste kus? Nee, die bleef dus nog even uit. Een jongen kussen als je net hebt hardgelopen op een hoog tempo is niet echt aan aanrader. Ook niet echt sexy als je je helemaal kapot zweet. Die kus bewaar ik wel voor de vervolgdate.

Zweetdates scoren
Moraal van dit verhaal? Mijn doel, nog meer ‘zweetdates/speeddates’ scoren, niet alleen met hem. Nee laat ik gaan voor vijf zweetdates. Ik houd je hier op de hoogte over mijn Tinder avonturen. Wel leuk dat ik nu ein-de-lijk op ‘echte’ zweetdates kan gaan, toch? BTW, the boy doesn’t know about GL2R, so let’s keep this a secret between me and you.

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent