#20 Dagboek van een hardloopster

Joyce en ik zijn eigenlijk altijd aan het kijken hoe we het beste invulling kunnen geven aan Girls Love 2 Run. Dat de focus dit jaar ligt om het samen doen. Dus met jou naar een race toe trainen moge duidelijk zijn (Disneyland Paris Half Marathon, Halve Marathon van Amsterdam). En zo komen er binnenkort nog veel meer leuke events aan.

Zelf heb ik net als andere bloggers die al iets langer meelopen niet altijd de puf om elke dag over running te schrijven. En zeker niet altijd over mijn hardloopavonturen. Ook al weet ik dat een aantal van jullie deze het liefst iedere dag lezen. Ik kies liever mijn momenten. Zodat het wel vernieuwend blijft. Zowel voor jou, als ook voor mij en Joyce. Ondertussen zijn Joyce en ik opzoek naar nieuwe vormen om het blog invulling te geven.

Je vraagt je misschien af waarom er niet altijd consistent iedere dag een blogpost op hetzelfde tijdstip online staat. Dat komt door mijn inconsistentie. Daarnaast doen Joyce en ik ook projecten die niet altijd zichtbaar zijn voor jou als lezer. Ja onze focus ligt ten alle tijden op Girls Love 2 Run, maar we worden ook vaak als experts ingezet door merken, bladen en instellingen.

Daarnaast hebben Joyce en ik een droom. We willen net als heel veel atleten naar Rio. We zijn druk aan het nadenken hoe we daar heen kunnen. Wat we daar dan willen doen? We willen De Spelen door de lens van Girls Love 2 Run vastleggen voor jou. Op gehele eigen wijze. Dus mocht je nog merken, partners of ideeën hebben hoe we daar terecht kunnen komen laat het ons dan weten in de comments. De gouden tip wordt rijkelijk beloond. I promise you that.

image3

Okay over tot de orde van de dag. Zo stond ik dinsdag niet één, maar twee keer in De Workout. Gewoon omdat het kon. Nee dat is niet waar. Ik moet terug in vorm komen. Letterlijk. Mijn lichaam moet aansterken. Voordat ik weer meer dan 10 kilometer ga lopen. Om blessureleed te voorkomen. Vroeger deed ik krachttraining onbewust naast mijn cardio. Op een gegeven moment dacht ik dat enkel hardlopen en dus kilometers maken genoeg was. Little did I know. Maar goed met twee halve marathons en wellicht een hele marathon in het vooruitzicht doe ik vooral veel buik- en beenspieroefeningen. Middels het krachtcircuit in de gym. Ik kan niet in de liftkamer staan tussen alle mannen, want ik kan nog geen 30 kilo boven mijn hoofd houden. Of 20 kilo liften. Ben ik overigens ook niet het type voor. Daarom vind ik het krachtcircuit ook zo fijn. Op alle apparaten staat uitgelegd wat ik moet doen. Ja ik weet het, ik ben een dummie in sportschool.

unnamed-4

Gisteren ging ik samen met Joyce op bezoek bij Puma. We gaan namelijk aanstaande dinsdag een interview afnemen (dat op Girls Love 2 Run.com gepubliceerd wordt). Het interview staat symbool voor een aankomend event waar je dus binnenkort meer van gaat horen en waar je ook onderdeel van kunt zijn.

unnamed-1

unnamed

image4

unnamed-3

Vandaag bezochten we de flagshipstore van VANMOOF op de Mauritskade in Amsterdam. Zoals je weet ben ik jarenlang fan van dit fietsenmerk. Ik hou simplicity en de gedachtegang om een fiets te maken die vooral functioneel en mooi is, zonder al teveel poespas. Nou weet je wat ik ga je het nog anders vertellen. In mijn optiek zijn het de meest betrouwbare fietsen van de wereld. #onbetaaldemening En tegenwoordig heeft VANMOOF niet alleen in Amsterdam een winkel, maar ook in Berlijn, New York en Tai Pee. Zo heb je altijd een fietsboer + dokter bij de hand. En zo kan ik mijn #tourdefranzie ook weer een geheel nieuwe invulling geven. Misschien moeten Joyce en ik maar een fietstocht + picknick organiseren. Dan vraag ik VANMOOF wel of we tien fietsen mogen lenen. Are you in? Na onze afspraak was het de hoogste tijd voor Vapiano’s! Joyce favoriete pastarestaurant. Okay, ik geef het toe. Ik ben ook fan van de pasta’s die ze daar serveren. En het vormt het perfecte pre-run voedsel…

image2

Processed with VSCOcam with g3 preset

In de namiddag, daarnet dus, maakte ik een uitstapje naar De Amstel, mooiweerloopster als ik ben. En ik had niet als enige dat idee… Er waren best veel meisjes en jongens die na mijn idee voor het eerst om de hoek kwamen kijken. 

Ga jij nog lopen of naar de gym vandaag?

Wat ga jij deze week nog allemaal doen?

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent