#20 Dagboek van een marathon loopster

Na een onstuimige nacht, waarin mijn telefoon vaker dan normaal overging begon ik zoals je begrijpt fris en fruitig aan mijn dag. Of komt het door de ontzettend goede slaapkamer-workout? Helaas denkt mijn bleke gezicht daar wel iets anders over. Ach ja.

IMG_0523

Vandaag ondersteun ik al mijn vriendinnen met een luisterend oor en ongevraagde adviezen. Dat is ook productief zijn, maar dan op een net iets andere manier dan er eigenlijk van mij verwacht wordt. Owja ik heb daarnet ook nog een meeting gehad met een bijzonder getalenteerd kind, die echt aan een supervet businessplan werkt. Ik vind het dus heel leuk om te sparren met start-ups en startende ondernemers in de sportwereld. Dat zijn de echte pioniers. Dat zijn de mensen die de wereld doen veranderen. Dat zijn de mensen die mij inspireren. Daar krijg ik dus echt ontzettend veel energie van.

Momenteel zit ik samen met Jenny in de Coffee Company wat werk te verrichten en ben ik een beetje aan het rondsurfen op het internet. De leven. Ik hoop zaterdag een duurloop van 32 kilometer te kunnen doen onder begeleiding van Britt. Zij op de fiets ik rennend en puffend er achteraan.

Vanavond ga ik naar het college over effectief sporten. Wellicht kan ik er nog iets van opsteken. Ik bedoel, ik ben alles behalve effectief.

Ik spreek je morgen weer. Dag knap kind!

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent