#21 Dagboek van een hardloopster

Waar heb je in vredesnaam het afgelopen weekend uitgehangen? Geen idee. Ik was ziek, maar had geen tijd om ziek te zijn. En dus ga ik door. Als een malle. En als ik dan even stilsta, dan stort ik in. Totdat ik weer op moet, om mijn ding te doen. Mijn leven is op dit moment zo hectisch, dat bloggen er totaal bij inschiet. Ik weet van gekkigheid even niet waar ik het zoeken moet. Kortom zoals Marco Borsato ooit zong ‘Ik lijk gek te worden en de reden dat ben jij!’ Ik lijk inderdaad gek te worden, maar niet van één of andere dude. Maar gewoon van mezelf. Mijn medicatie werkt compleet niet. Ontbijten lukt me niet eens. Laat staan een blogpost schrijven die er toe doet. Ik schaam me daar ontzettend voor. Normaal gesproken zou ik me wenden tot één van mijn A D H D coaches, maar omdat ik officieel uitbehandeld ben kan dat niet.

Waar ben je dan in vredesnaam mee bezig? Goed dat je het vraagt. As we speak presenteer ik een item voor het tv programma Weekendcrashers, dat iedere vrijdagavond te zien is op de NPO 3. Tussen de opnames door probeer ik dus mijn laptop te bereiken. Nu dus.

Vanavond moet ik twee presentaties uitwerken (lees: nachtwerk). Morgenochtend ga ik een interview afnemen (dat deze week nog online komt. En in de middag heb ik een presentatie. Woensdagochtend ben ik te vinden op Utrecht Centraal, waar ik jou en NS treinreizigers aan de achterzijde probeer aan te sporen om de trap in plaats van de roltrap te nemen. Compleet met luidspreker en cameraploeg. Een klein beetje beweging opweg naar werk of school kan geen kwaad toch? Woensdagavond geef ik een presentatie in Oene (in het Kulturhus) over mijn boek en sexting.

Joyce fotografeert zich intussen helemaal suf. Heb ik even geluk dat ik werk met de allerbeste fotografe van de wereld. Logisch dat iedereen met haar wil werken. Vrijdag staan we samen on set voor Mayebelline New York. Ik voor de camera. Joyce erachter. Zaterdag ga ik samen met Laura, Marit en 30 lezeressen een kickstart maken in de Nike Store met het oog op de Halve Marathon van Amsterdam. Zondag vertrekken Joyce en ik naar Disneyland Paris voor een photo shoot. En die week daarop vertrekken we wederom naar Marrakech voor een secret project!

Dus vergeef me als er de aankomende twee weken minder blogposts dan gewenst online komen. Weet dat we allebei heel hard aan het werk zijn. En dat we alles in werking stellen om jou zowel on- als offline te voorzien van content.

Ondertussen vind je me elke werkdag om 07:00 uur in de gym of op straat. Ik doe er namelijk net als jij alles aan om in vorm te komen! Keep you posted.

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent