#21 Dagboek van een marathon loopster

Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het 22 oktober is. Op 29 november loop ik dus de KLM Curaçao Marathon. Ik tel de dagen. Nog 40.

IMG_0542

Ik ben vandaag extreem druk geweest met een het mooiste interview ooit. Van foto’s maken tot de uitwerking. Ik heb het als A D H D’er zelden zo direct uitgewerkt als nu. Het heeft me heel veel concentratie gekost. Maar ik ben ontzettend trots met het eindresultaat. Volgende week mag jij het natuurlijk zien. Right here op Girls Love 2 Run.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Wat heb ik dan nog meer gedaan vandaag? Ik heb urenlang staan kijken naar de nieuwe Runner’s World cover die geschoten is door mijn lieve en bijzonder getalenteerde vriendin Joyce Bongers. Ze heeft niet alleen de cover gemaakt. Maar ook gelijk 13 pagina’s volgeschoten met een dikke vette moderapportage. Yep that’s my friend. Yeah I know her.

Processed with VSCOcam with b5 preset

BTW, sorry lieve vrienden, familie en klanten mijn telefoon heeft de gehele dag uitgestaan. Ik was druk. Druk met leven. Sorry. Ik ga nu zo uit eten met mijn zweetdate. Ook leuk toch? En daarna ga ik weer verder werken aan mijn boek. Of helemaal niets doen.

Okay doei. Hoe was jouw dag trouwens? Heb je nog gesport? Of zit je heerlijk op de bank?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent