#22 Dagboek van een hardloopster

Donderdagochtend ontvang ik een bericht van NS; ‘Hoeveel reizigers denk je in een uur tijd eigenlijk van de roltrap naar de gewone trap toe te kunnen halen? Een trein regelen, als je Regelink heet is easy, maar kun je reizigers daadwerkelijk in beweging krijgen? Fit worden begint ten slotte al op het station!’ Challenge accepted! Okay, in het begin vind ik het vooral heel onwennig. Totdat blijkt dat reizigers zeer ontvankelijk zijn voor mijn betoog en aanmoediging. Dit alles is natuurlijk gefilmd! Je ziet het deze week terug op de Facebook page van de Nederlandse Spoorwegen.IMG_5975

IMG_5965

IMG_5954

Vrijdagochtend staat er een shoot voor Maybelline New York op het programma. Niemand minder dan Joyce is de fotografe. Ikzelf sta voor de lens samen met Laura en Marit. Het aankomende jaar zijn we gedrieën het gezicht van enkele sportproof Maybelline New York producten (waterproofmascara, lipbalsem en BB-cream). De foto’s zullen in mei te zien zijn in een grote drogisterijketen! Hoe leuk is dat?

Screen Shot 2016-03-22 at 9.36.53 AM

Zaterdagochtend sta ik om 09:00 uur in de Nike Store Amsterdam. Laura, Marit en ik zien voor het eerst onze teammembers waarmee we samen de Amsterdam Marathon lopen. Onderdeel van de #makeithappen challenge van Maybelline New York. Ik zelf ben verantwoordelijk voor de groep die de halve gaat lopen. Tezamen ondergaan we een fit test, om te zien hoe men ervoor staat. We krijgen een clinic over het gebruik van de Nike+ Running app en Nike Training Club app en als kers op de taart doen we alvast een klein rondje door Amsterdam. Vanaf mei krijg je hier ook updates van en over te zien. En voor de 30 girls in mijn team dit is het schema waar ik het over had. Totdat het daadwerkelijke COACH programma in de Nike+ Running schema op maandag 25 juli begint. Het afgebeelde schema kun je dus enkel gebruiken als je nu alvast wilt beginnen met trainen. Dat laat ik aan jou over. Je kunt ook gewoon vanaf de 25ste starten.

Processed with VSCOcam with c6 preset

Zondagochtend besef ik me dat ik al bijna een volle week geen inspiratie heb om het blog te vullen met content die er toe doet. Kan gebeuren. De oorzaak? De afgelopen twee weken was ik te weinig on the go. Dan ga ik me vervelen en daar word ik een ontzettend naar en vooral saai persoon van. Maar zoals je ziet, zijn mijn dagen inmiddels weer gevuld met voldoende activiteiten die relevant zijn voor het blog. Ik pak mijn to-do list erbij. Ik geef mezelf een schop onder mijn kont. Neem mijn A D H D medicatie in and off I go. (Hard)Loop zelfs nog een klein rondje door Utrecht in de hoop Britt tegen het lijf te lopen, die opweg is naar de finish van de halve marathon Utrecht. Jammer, maar helaas.

IMG_6033

IMG_6033

Om 15.15 uur spot ik haar wel. Ze is dan al wel uitgelopen! Ze is binnengekomen in een tijd van 1 uur 46 minuten. Dat doe ik haar niet na. Tezamen met Joyce en Britt ga ik opweg naar Disneyland Parijs. Ik zit achterin. Die andere twee besturen de auto en navigatie. Ik voorzie ze van tijd tot tijd met voedsel. Met dank aan twee goedgevulde Bitebags! Perfect om je lunch en healthy snacks mee te vervoeren. Vooral het hondje van Joyce loopt weg met de Bitebag. Als we in Parijs aankomen blijken we verkeerd te zijn gereden. Dit merken we pas als we totaal onverwacht oog in oog staan met de Eiffeltoren… Oeps! Iets met een verkeerd adres. Waardoor we dus midden in Parijs rijden. Geen van ons vindt het erg. We genieten van deze detour en gaan alsnog opweg naar Disneyland Parijs. We worden geheel in stijl ondergebracht in Disney’s Newport Bay Hotel. Morgenochtend is het park van ons. In alle vroegte vindt dan onze shoot plaats. De fotografie wordt gebruikt vanaf augustus/september ter voorbereiding op de daadwerkelijke race!

IMG_6092

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

IMG_6086

Maandagochtend 05:32 uur sta ik naast mijn bed. Vroeg. Heel vroeg dit. Samen met het Disney PR team worden we naar het park gebracht. Joyce, Britt en ik staan perplex. Het is zo gek om de enige te zijn in dit immense park! We hebben een heel strikt schema. In rap tempo doorlopen we alle locaties. De meet & greet met een hardlopende Mickey is ronduit fantastisch. Ik voel me oprecht weer even een zesjarig meisje. De beste vent is uitzinnig en enthousiast. Zo aanstekelijk! Als de shoot erop zit gaan we terug naar het hotel voor een welverdiend ontbijt en de check-out.

IMG_6120

Aan het eind van de ochtend staat er nog een meet-up met het #rundisney team op de agenda. We krijgen hier tekst en uitleg over de race op 25 september. We krijgen tevens een virtual reality bril op. Op deze manier doorlopen we het gehele parcours. Ik kan je niet uitleggen hoe echt dit aanvoelt, maar het is in ieder geval te gek!

Screen Shot 2016-03-22 at 10.46.34 AM

In de namiddag lopen we nog even het park binnen. Ik bedoel een Space Mountain die nagenoeg geen wachtrij kent is in mijn optiek uniek. En dus maak ik samen met Britt gebruik van deze dollemans rit. Heerlijk. Ook na al die jaren is dit nog steeds één van mijn favoriete attracties. Joyce vermaakt zich buiten met haar Mickey Mouse ballon. Rond 15:00 uur vertrekken we naar Nederland.

Heb je nog deelgenomen aan één van de vele voorjaar-races afgelopen weekend? Ja? Hoe ging dat?

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent