#22 VOEDzooi

Dit receptje maakte ik per ongeluk op de zondagavond samen met mijn vriend @chefmetlef. We wilden wraps maken maar tijdens het koken dachten we in ene; kom we maken er gewoon pizza’s van! Een echt voedzooi receptje dus en zo gruwelijk lekker. Deze moeten jullie echt proberen!

Wat heb je nodig voor 4 pizza’s?
1 pakje/blik tomatensaus
basilicum blaadjes
300 gram kipfilet blokjes
1 rode paprika
1 kleine rode ui
Mozzarella
Peper, zout, gyros, kerrie & kipkruiden
zwarte olijven (optioneel)

unnamed-2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Kruid de kipfilet, gebruik aardig wat gyros, kerrie en kipkruiden en bak het in kokosolie/olijfolie of smart cooking spray. In de tussentijd snijdt je het uitje en eventueel ook de zwarte olijven in ringen en de paprika en mozzarella in dunne plakjes.

Als de oven warm is, leg je de tortilla wraps voor een paar minuten in de oven zodat ze al een beetje krokant worden. Haal ze na die paar minuten uit de oven. Nu ga je de tortilla’s beleggen. Besmeer ze met een dikke laag tomatensaus en beleg ze met de uienringen, paprika, basilicum, mozzarella, kip en wat peper & zout. Bak nu de tortilla pizza’s in de oven voor 5-10 minuten, blijf ze wel in de gaten houden. Haal ze eruit en aanvallen maar.

Ik ben echt fan van deze pizza’s en ga ze zeker vaker maken en experimenten met ander beleg! To be continued..

?

Jenny

Check out my blog or follow me on Instagram.

P.P.S.  Francien heeft ze ook al goedgekeurd!

unnamed-1

Recent