#24 Dagboek van een marathon loopster

Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het 25 oktober is. Op 29 november loop ik dus de KLM Curaçao Marathon. Ik tel de dagen. Nog 37.

Terwijl mijn Facebook timeline vol loopt met vrienden die hebben deelgenomen aan de Ajax Foundation Run strijk ik moe maar voldaan neer op de bank. Ik probeer naast het werken ook nog wat tijd vrij te maken voor zweetdates (zie de jongeman hieronder), familie en vrienden. Dus helaas moest ik deze pracht run aan mijn neus voorbij laten gaan.

12181974_10205230362535037_1468245175_n

Na een nacht schrijven was Dafne’s interview uitgewerkt. Mijn redactie ging er om 07:00 uur in de ochtend al overheen en toen kon het interview direct online. Vond ik fijn. Er komen trouwens deze week VIER interviews online. Zo komt mijn mooiste interview OOIT bijvoorbeeld aanstaande woensdag online. Stay tuned. Ik ga die dag trouwens ook 32 kilometer lopen onder begeleiding van lezeres van Marlous. En dat vind ik me toch een potje leuk!

Maar goed terug naar het sociale leven wat ik enigszins probeer te leiden. Ik had twee verjaardagen. Eerst eentje van de familie en daarna een verjaardag van mijn kleine grote vriendin die twee werd. Altijd leuk om weer even met de mensen die mij goed kennen te babbelen. Ik heb ze alleen niet altijd iets te vertellen omdat ze mijn blog op de voet volgen. Dus het meeste weten ze al. Dat geeft mij juist de tijd om hen te bestoken met vragen.

12181809_10205230175410359_1158810470_n

Ik ben trouwens dankzij jouw support op de eerste plek aanbeland in de Fitfluencers list van Women’s Health waarbij ik kans maak op de publieksprijs. Zelfs foodie Rens Kroes, schaatsster Annemarie Thomas én mijn lieve moeder brachten een bezoek aan mijn digitale stembus. Vind ik ontzettend leuk! Maar de strijd is nog niet gestreden. Dus ik zet mijn campagne nog even voort. Je kunt hier op mij stemmen.

BTW, ik ben ook genomineerd voor de Viva-400. Waar ik aanmerking kom voor de titel wereldverbeteraar. Dus als je geen reet te doen hebt en je vindt me na al die nominaties nog steeds leuk, dan mag je gerust ook even hier stemmen hoor! Mijn dank is groot.

Heb jij nog gesport of gelopen dit weekend?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent