#29 Dagboek van een marathon loopster

Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het 30 oktober is. Op 29 november loop ik dus de KLM Curaçao Marathon. Ik tel de dagen. Nog 32.

‘Francien ik vind je dagboeken zo leuk!’ Dat krijg ik ongeveer dagelijks te horen. Ik vind het ook harstikke leuk om mijn dagen met jou te delen. Ook al zijn het eens mijn sterkste posts, maar volgens Google Analytics zijn wel heel populair.

IMG_0812

Vandaag gaat mijn wekker heel vroeg. Ik moet hoe dan ook om 07:59 uur in de UB zijn om een plekje te bemachtigen. Door een slaapkamer workout (laten we vooral doen of ik harstikke maagd ben) loopt dit net iets anders. Ik ben er om 08:10 uur. Gelukkig is er nog genoeg plek. Ik werk daar anderhalf uur aan wat blogposts voor de aankomende maand. Om 10:16 uur fiets ik door de Utrechtse binnenstad. Waar ik twee afspraken heb staan.

IMG_0809

In de middag, breng ik een bezoekje aan de Puma Store in Amsterdam. Ik heb wat goodies nodig voor de shoot later die avond. Werk een bak te heette pasta on the go weg. En keer bepakt en bezakt terug naar Utrecht.

IMG_0810

Ik ben beetje uitgeput door de iets te vroege ochtend. Waardoor ik een powernap doe op het tapijt. Om vervolgens mezelf in een totaal mislukte photo shoot terug te zien. Je kunt er niet elke dag vlammend bijlopen. Die moet volgende week dus nog een keertje over!

IMG_0808

IMG_0811

Na wederom een korte powernap begint photo shoot nummer twee (ik mag de nieuwste PUMA PWRWARM/Nightcat collectie testen)! Het resultaat daarvan zie je zondag. En nu lig ik helemaal kapot te gaan op de bank. Terwijl ik net als jij The Voice kijk. Ik spreek je morgen weer!

Wat ga jij dit weekend allemaal doen?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent